Miami Helyszineles! Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/11/08
Hirdetés

Bunelkovetes helye: Eszak Miami, Palm Beach, Jupiter Island, A1-es fout.

Bunelkovetes ideje: Vasarnap 7:00, de tanuvallomasok alapjan megerositest nyert, hogy a bunelkovetok ezt minden vasarnap hajnalban visszaeso modon elkovetik.

Felbujtok: Matt Kakuk (alias Kakuk Matyi, egyes korokben csak Matyi a rosszarcu) illetve Greg Bennett (alias exvilagranglista vezeto, ismerik meg, mint baromallat vagy mint vasember is)

Tettestarsak: 40-50 helyi csibesz, tobbseguk kisstilu triatlonos, akik egesz heten erre a napra keszulnek, azaz tettuket elore megfontoltan, tervszeruen kovetik el hetrol hetre! Ez mindenkeppen sulyosbito korulmeny.

Az elkovetes inditeka: elsosorban az atlag 5000dollarert vett ugynevezett "time trial" kerekparok bemutatasa, es onmaguk meggyozese arrol, hogy erdemes volt ennyi penzt kiadni erte, illetve az elso foku vadlott (Greg Bennett) megleckeztetese, helyi szakszoval elve, az "emberkedes".

Az elkovetes leirasa: A felbujtok es tettestarsaik megbeszelt idopontban talalkoztak a varos egy forgalmas pontjan azzal a cellal, hogy 65km-t tekerjenek eszaknak, majd vissza ugy, hogy kozben elore kitervelten figyelmen kivul hagyjak a kozlekedesi szabalyokat, es a leheto legmagasabb sebesseggel kitaszitsak maguk kozul gyenge vagy megsebzett tarsaikat. Ez tobbnyire egy kisebb csoportnak sikerul is. Ok a leggonoszabbak mind kozul! Sulyos buntetest erdemelnek.

Az elkovetok csaladi hattere: Nem a kilatastalan szocialis helyzetuk inspiralja oket tettuk elkovetesekor. Viselkedesukben tapasztalhato deviancia oka valtozo. Van kozottuk bizonyos Tiger Woods-szal egyutt golfozo profi golfjatekos, van 13gyermekes csaladapa, van profi elsportolo (Bennett hazaspar es bizonyos Csaba Kuttor, alias furkolabu), van 50eves meglett nagypapa. De van kiroegedett kerekparos, elvetemult fitness anyuka epp ugy, mint 100kilos biztositasi ugynok, vagy IT szakember. Tettukre esszeru magyarazatot tehat nem talalhatunk...

Javasolt buntetes: az elkovetoknek mindenkeppen buntetes dukal, ez G.Bennett es K.Csaba eseteben egy Clearwateri verseny formajaban megvalosithato. A tobbieknek oriasi izomlaz javasolt, illetve a bemelegitessel, levezetessel egyutt tobb, mint 100km-es bunteny utan a birosag kotelezi oket arra, hogy kimenjenek futni, es a vercukruk a beka fenekere koteles esni, vagy az ala, csak hogy erezzek tettuk kovetkezmenyeit!

Hirdetés