Meghót, nyugodjon békében! Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2011/03/03
Hirdetés

Pedig milyen szépen hangzott a dolog 3éve!

Alakítsunk a XI-ik kerületben egy megaegyesületet, ahol mindenféle sport megtalálható lesz. Temérdek létesítményt bocsátanak a sportszerető ifjúság (és öregség) rendelkezésére, és tiszta erőből fogják támogatni.

A szkeptikus gondolataimat elnyomták, mondván: ugyan már, az Újbuda TC-nek mindig az aktuális polgármester lesz az elnöke, tuti a hátszél, maraggy má’!

Én maradtam, és vártam a nagy ígéretek megvalósulását. Oké, rendben, mehettünk a Sportmaxba. Ezért örök hála. Ja, hogy azt akkor viszont 300ezer/hóval gyorsan el is kezdték levonogatni a nekünk szánt támogatásból? Apróság…

Mindenesetre valakik jól jártak azzal, hogy borzalmas mennyiségű pénzt toltak egy olyan klubba, ahol nincs NBI, mindössze bukdácsoló NBII-es, meg hasonló kiscsapatok.

Az óriási költségvetés dacára még több tízmilliós tartozást is sikerült felhalmozni, így egy ideje már körvonalazódott a bukta. Csodák csodája az új narancssárga polgármester már nem annyira szeretett volna elnöke lenni ennek a csődhalomnak, így most éppen ki merre lát, arra fut.

Hála Istennek volt annyi eszünk Sumival, hogy a régi egyesületünket életben tartottuk, így most tudjuk folytatni a munkát. A létesítményeinket ma már önerőből béreljük, ha jön valami a kerülettől az ajándék.

Szokták volt mondani: közös lónak túrós a háta. Nos, ennek a lónak a hátáról egy raklap túró rudira elegendő túrót lehetne levakarni, így az üröm számunkra inkább öröm. Továbbá bízunk benne, hogy hála eddigi eredményeinknek az új vezetés csak észreveszi, hogy amit mi csinálunk, az nem szélhámosság, hanem érték.

Amen

Hirdetés