Kutya vs Gomez Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/08/14
Hirdetés

Tanultam belő‘le, hogy a Benő‘cs ž53-11 Zoli elleni taktika nem működött tökéletesen a zánkai féltávú versenyen, ezért újabb trükköket találtam ki, melyekkel a világ žnumber one triatlonistája, a spanyol Gomez ellen fogom felvenni a küzdelmet. Alapvető‘ felismerésem, hogy nem szabad várni a verseny rajtjáig, hanem jó elő‘re be kell biztosítania győ‘zelmet!

De elő‘tte szeretnék tisztázni egy félreértést!

Remélem, senki sem gondolja komolyan, hogy a kvóta véletlenül esett az ölembe!

Egy felépített terv része volt ez is Otthon woodoo babákat döfködtem szorgosan, és csak idő‘ kérdése volt, hogy a legrongyosabbra szurkált baba tulajdonosa, a dél-afrikai De Villiers mikor adja fel a kilátástalan küzdelmet.

Á–rdögi tervem része volt az is, hogy így a maradék 54 versenyző‘ sem készülhetett ellenem, hisz azt hitték nem leszek. Ez pedig most végzetes hibának bizonyul majd, nem is vitás.

Azt hagyjuk, hogy Gomeznek 3 perccel van jobb 10kilométeres futóideje, mint nekem, meg hogy neki a bwin-en mindössze 2,7-es a szorzója a győ‘zelemre (biztos elírták egyébként egy tizedesvessző‘vel).

Aki ezekkel jön nekem, az rosszindulatú, hazafiatlan és végletesen kötözködő‘ gonosz ember!

 

Tehát az esélyeim igenis pazarok, csak a versenyt már hamarabb el kell kezdenem ellene.

Kezdem azzal, hogy már a versenyt megelő‘ző‘ napokban félrevezetem az étkezésemmel Gomezt! Biztos árgus szemekkel fogja lesni, hogy a žmágikus magyar mit eszik. Nos, én végig a mekiben fogok üldögélni, és mivel Gomez biztosan elkezd majd utánozni egy idő‘ után, a tízedik big mac menü után a gyomra kezdi majd feladni a küzdelmet, míg az én sajtburgerekkel gondosan megedzett emésztésemnek ez meg sem fog kottyanni. Plusz haszon még, hogy a versenysúlyának annyi!

 

Máris közelebb leszek hozzá! Körülbelül két perc marad így a 10kilis különbségbő‘l.

 

A hátrány ledolgozása érdekében minden nap délben 12-kor, a legnagyobb melegben fogok elkocogni az ablaka elő‘tt. Hamar el fog gondolkodni rajta, hogy talán neki is szoknia kellene a nagy meleget, ezért úgy gondolom, hamarosan ő‘ is ki fog menni futni a déli órákban. Persze azt ő‘ már nem látja majd, hogy én egy házkör után visszakoslatok a légkondis szobámba

A 40fokban való futásoktól Gomeznek remélhető‘leg folyamatos dehidratációval kell majd küzdenie, emellett a talpa csupa hólyag lesz, és hámlani fog mindenhol, ami szintén nem kellemes

 

Ezektő‘l újabb egy percet remélek, tehát már a sarkát taposom! Egy percet kellene valahogy összeügyeskedjek magán a versenyen.

 

Neki 15:45-je van 1500-on, nekem meg 16:52, tehát azt a lehető‘séget most kihagyom, hogy úszáson leszakítsam Inkább azt fogom csinálni, hogy a rajt után, amíg még nem 200 a pulzusom, mögé úszok, és a déli futásoktól hólyagos talpát fogom kapargatni, ha tehetem, meg is harapom. Azon még dolgozok, hogy esetleg érdemes-e lepiszkálnom a chipjét vagy esetleg elrontani Ez ügyben konzultálok majd a piacon néhány zseniális kínaival

 

Bringán nem tudok tényekkel szolgálni, de erő‘s gyanúm van, hogy 40km-en ő‘ menne jobb idő‘t Itt olyan alattomosságokkal tudok csak operálni, mint a sziszegő‘ hangok kiadása, majd amikor lenéz, hírtelen megindulások, esetleg 5 kulaccsal való indulás, melyek közül három homokkal teli, és szerencsétlen körülmények azok folyamatosan a kerekei alá kerülnek. De azt sem zárom ki, hogy ha kér tő‘lem egy korty vizet, akkor az egyik žhomokosat adom neki véletlenül J

 

A lényeg, hogy nagyon pipa legyen, mire elkezdünk futni!

Itt majd ing-gatya eltolom vele az első‘ emelkedő‘ig, ahol ő‘ homokos szájjal, hólyagokon lépdelve talán nem fog gyorsabban közlekedni, mint 3:10-es tempó Na, itt jön el az én idő‘m!

Csukott szájjal, levegő‘t orromon, laza mozgással ellibbenek mellette. Persze nem szabad, hogy feltűnjön neki a 220-as pulzusom! Erre nagyon kell vigyázzak!

Ha lebukom, akkor még elhiszi, hogy érdemes a célig futnia, és a végén még olimpiai bajnok lesz. De számításaim szerint Gomez az első‘ kör végén már nem lesz a mező‘nyben

Sírva fog összerogyni szégyenében, hogy egy magyar furkólábú elosont mellette a hegyen.

 

Utána már csak a maradék 53 versenyző‘re kell figyelnem!

De az már simaügy, velük sokkal könnyebb lesz a dolgom J

 

 

 

 

Hirdetés