Közgyűlés Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/06/17
Hirdetés

Legelő‘ször is: Gratulálok a megválasztottaknak.

Ez így sportszerű

Másodszor meg, örülök, hogy legalább annyi összejött, hogy egy klubfüggetlen üzleti szemléletű új elnökünk lett. Á–rülök, hogy rögtön ketten érezték úgy, hogy segíteni tudnak a triatlon szekerének tolásában. Innentő‘l evidensnek látszott, hogy az ő‘ket felkérő‘ Drommer Gyula is elnökségi tag marad. Megjegyzem, hogy ezzel együtt örülnék, ha az a bizonyos fegyelmi ettő‘l függetlenül lezajlódna ellene, hiszen amit csinált az EB-n, az bizony igenis elítélendő‘...

Remélem nem lesz ez olyan jó magyarosan elsimítva.

A Márkus Gábor bekerülése is teljesen jogos, mint korábban írtam, ő‘ is értéket képvisel a magyar triatlonban. Kropkó Péter tagsága viszont számomra addig elfogadhatatlan, míg ő‘ vezeti a Sport XXI-et!

Most már ugye Péter az államtitkárságon is pozíciót tölt be, majd egy szinttel lejjebb, szövetségi szinten is jelen van, aztán mint elnökségi tag jól meg tudja magát újból dícsérni... Ez nem egészséges! Nagyon hasznos elnő‘kségi tag lehet, ső‘t úgy is fogalmaznék, inkább legyen elnökségi tag, mint Sport XXI vezető‘. Ott többet tud tenni a triatlonért.

A Székely Mózes- Révész Laci párosból viszont ő‘színte megrökönyödésemre nem sikerült az Alföldi Zolinak hátrébb sorolnia egyet. Pedig vallom, hogy ő‘ aztán tényleg hasznos lehetett volna. Mózes végülis a szabadidő‘sportot még tényleg tudja képviselni, de Laci nem tudom mi újat tud mutatni, ami erő‘sebb egy Alföldinél.

Na mindegy.

Az egészben nekem és még sok jelenlevő‘nek nem a  megválasztottak okoztak keserű szájízt, hanem az egész menete. Elő‘re lezsírozott Közgyűléseket gyűlölöm. Győ‘zzük meg a küldötteket, döntsenek belátásuk szerint a jobbik verzióra. De ez egy óvodára hasonlított, ahol az óvónéni jelzésére a kisdedek lelkesen integetnek színes papírjaikkal, ha jelzést kapnak.

Miért kell megalázni jószándékú embereket?

Miért kell hülyének nézni a mást gondolókat?

Miért kell mások idejébő‘l 7órát elvenni semmitmondó szódagasztással?

Vezessük be hamar a "lezsíroztam" indítvány benyújtásának lehető‘ségét! Ezzel az élhet, aki bizonyítani tudja, hogy a jelenlevő‘k több, mint fele tűzen-vízen át mellette szavaz. Ilyen esetben mindenki hazamehetne, és a Közgyűlés fél óra alatt lezajlana. Legalább nem lenne ez a fránya keserű szájíz.

Hirdetés