Klubcsapat OB-s élmények Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/06/01
Hirdetés

Kezdjük a szombattal.

Az idő‘ remek! “ mármint nekem J

Szeretem, ha befagy a s”gg a rajt elő‘tt, az anorex versenyző‘k ezt nem annyira kultiválják. Plusz nem érzem a savat sem annyira olyankor, így általában tökéletesen gallyra tudom magam vágni. Most is volt vagy nyolc fok, plusz non-stop esett valami az égbő‘l, hol gyengébben, hol intenzívebben. A pályaválasztásnál nem voltam túl szerencsés, mert az rögtön látszott, hogy végig saját zsíron kell haladnom. Ez annyira nem vidított fel, mert az úszásra az utóbbi idő‘ben nem koncentráltam. A Faldum Gabi mindenesettre hálás lehet nekem, mert csak az utolsó métereken szakadt le mögüllem a nem túl acélos tempóm miatt. Igy első‘ bolyos lett ugyanúgy, mint a nagy öltözés után én is. A bringa a nagy egyetértés jegyében telt. Igazán nem érdekelt senkit sem Molnár Ádi elszökése. Egyrészt megtudtuk, hogy 100m-el elszámolta magát (), másrészt a realitások szerint valószínűleg egy perc hátrányból sem okozott volna gondot futásban utolérni. Ennek ellenére egész jó tempót mentünk, aminek többek között tanítványaim is kárát látták. (Kenéz leakadt, Csorti meg nem ért fel) Sebaj, viszont mindenki kellemesen elfáradt, így ez kedvezett a St-Pöltenben némileg lelassult testemnek, hiszen nem volt várható irgalmatlan tempó a futópályán. A valóság aztán rám cáfolt. Szerintem magyar pályán rég nem látott rohanást produkáltunk. Á‰n próbáltam rángatni a tempót, de aztán rájöttem, hogy azzal csak magamat vágom tönkre, így inkább egyenletesen futottunk Faldumkával, míg a Török Dani fel nem ért. Innen adok-kapok volt végig. A végén próbáltam egy blöfföt még az aszfalton, mert első‘ körös esésem után öszíntén féltem a füves hajrától. A blöffbe egy ember halt csak bele, Á‰n. J

Utána a Dani megindult, Faldumka várt a fűig, hogy megalázzon. Utol már nem érte, nekem meg azóta szépen csillog a bronz.

 

Ejtsünk szót juniorjainkról! Kiskirály hozta a kötelező‘t, megjegyzem másodpercre ugyanolyan futóidő‘vel, mint én Lassan tennem kellene róla, hogy ne gyorsuljon tovább a gyerek! A végén még gondok lesznek vele J

A nagyobb meglepetést nekem a legjobbkor magára találó Borsányi žBorsó Dani szállította. Második helye hatalmas fegyvertény. Azt mondom, van keresnivalója az EB válogatón jövő‘ héten Bécsben.

Be szép is lenne

 

Nagyot ment még a kisebbik (Anheuer) Kristóf  is. Serdülő‘ben elért második helye igazi meglepetés volt. Már csak egyet kell megtanulnia. A verseny a célvonalig tart. Ha ez megy, akkor még nagyobb tetteket fog véghezvinni, ez tuti!

 

Lányaink is óriásit csatáztak! Egymással! J

A Boros Zsófinak meg volt az esélye egy hatalmasat dobni, ehhez mindössze a Walkó Andival kellett volna maradnia kerón, amiben egy fordítóban kiklipszelő‘ () kollegája akadályozta meg. Szegény leszakadt, pedig a futásával hatodik lehetett volna abszolútban! Á“riási tett lett volna azok után, hogy fél éve még a Heráklész keretre sem tartotta érdemesnek a szakmai bizottság ami késik, nem múlik. Legalább is remélem. J

Helyette viszont gyönyörködhettünk egy házi csatában a Varga Renivel, aki szintén jön fel, mint a talajvíz. Végül 2mp-el Zsófi diadalmaskodott, de én ekkor már éreztem, hogy másnap a csapatversenyben lehet keresnivalója nő‘i sorunknak, mely az úszó-kerékpározó Máriási Zitával, és a friss Góg Anikóval állt fel.

 

Csapatversenyek

 

Szóval a nő‘i csapat úszott egy ekonomit, aztán beindult a Góg Ancsi, mint egy lokomotív,a lányok néha segítettek neki szusszanni kicsit, de gyakorlatilag válogatott teljesítménnyel lepett meg minket. Fő‘leg csapattársait lepte meg, akik nem voltak annyira felkészülve a 40-es tempóra J Csak megjegyzem, hogy ez a már elnézést, de žszedett-vetett csapat lekerózta a csupa válogatott Ortrit, bő‘ven hazavágta a szintén full-válogatott Győ‘rieket, és a többit. Az Ortri persze futásban aztán lazán hozta az aranyat, de a lányaink még futásban is adtak egy percet a harmadik Győ‘rnek! Hihetetlen volt. Köszönet érte mind a négy leányzónak, de fő‘leg Góg Anikónak! őszinte izgalommal várom a zánkai féltávot. Nem nagyon látom, ki lehet az ellenfele

 

Fiúknál működött a taktikánk. Az úszást három felé szedtük, így senki sem fáradt el túlságosan. Bringán aztán a srácok elő‘bb beöltöztek az én szélárnyékomban, majd én öltöztem mögöttük. A Bogdány-Ruzsás-Király hármas leforgósdit játszott, míg mi a Csortos Imivel satu 500m-ekkel sokkoltuk a lábainkat. Nagyon jól haladtunk, így meglepő‘dtünk, amikor az utolért Mogyi ötösébő‘l kivált a Bajai-Faldum-Szűcs trió, és 10m-el mögöttünk eltekertek egészen a depóig. Innen aztán ő‘k segítettek nekünk, hiszen gyakorlatilag heten, majd Kenéz kiválásával hatan együtt futottuk végig az öt kilit. Egyszer mi voltunk elő‘rébb, egyszer ő‘k. A nap küzdését Boros Zsófival holtversenyben a Ruzsás žRuzsamagdiDávid mutatta be, akinek több holtpontja volt, mint kilométer, ez bizonyos, ennek ellenére végig szívta magát a kamu információk hatására, melyeket a segítő‘inktő‘l kaptunk. ők szerintük, másodperceken múlt a siker. Amit én az elmúlt években már annyira gyűlöltem, hiszen azok a fránya másodpercek mindig a másik csapat mellet álltak. Szóval célig nyomtuk a totált, és végül a Debrecen és a Budaörs elő‘tt majd egy perccel tudtunk nyerni. Hatalmas a boldogság tehát a klubban, ilyen sikeres csapat OB-ra senki sem számított.

 

Az érmesek mellett szépen helyt állt a Gellér-Márkus-Margari nő‘i hármasunk. Küzdöttek a nehézágyúsaink is! Zahorecz-Képes-Benedek, ment mint az úthenger! J Szó szerint.

A férfi žB csapat viszont hozott egy hatodik helyet! A Bartos-Bartos-Polonyi-Fegyver-Borsányi ötös 7mp-el elő‘zte meg a hetediket. A nagy küzdést a klubvezetés ingyen szállással honorálta. J

Volt még az utánpótlás Anheuer-Valet-Berkes trió, mely bemutatkozásként hetedik lett. Valami azt súgja, ebbő‘l is lesz még sokkal, de sokkal jobb.

 

Hát, soha rosszabb hétvégét!

Még egyszer gratulálok minden Uniqa Újbuda TC-snek. Szép bemutatkozás volt!

Á‰s virtuálisan kezet rázok edző‘társammal SchumacherSumiÁkossal is, illetve a žSzikla vagy beüvöltés licensz birtokosának, Pányónak, aki minden csapatot átüvöltött a holtponton.

 

Ennyi.

Hirdetés