Iszap lábakkal Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/08/15
Hirdetés

Nohát, akkor egy kis jelentés a faluból.

Tegnap elő‘tt indultunk, de az éjszaka a gépen telt, így gyakorlatilag tegnap reggel érkeztem meg. A bejelentkezés, és az út a faluba tanári volt. Semmi fennakadás, rengeteg segítő‘, de mondjuk ez Kínában nem meglepő‘. Emberanyag van dögivel.

A falu leginkább egy penge lakótelepre emlékeztet. Annyira penge, hogy a helyiek szinte ölre mentek, hogy aranyért megvehessék a kecókat. El is van adva mind jó elő‘re. A házak közötti park csodálatos, a terek szellő‘sek, és az egész közel van úgy a központhoz, mint a reptérhez, tehát minden bizonnyal megéri a 70milkós egységárat

Reggel 8ra már bent is voltunk, kezdő‘dhetett a bekkelés estig. Keró összepakolás közben nehéz elaludni, így azzal két órát el is szöszmötöltem. Fő‘leg, hogy beruháztam új bringás cipő‘be, meg pedálba, nyeregbe, meg gyönyörű fehér bandázsba. Ezeket mind beállítani, és máris dél volt. Utána kihasználtam a minden házban megtalálható wireless internetet, további két óra ment el

Aztán lesújtott a baltás ember

Feladtam, és szunyókáltam két órát. Aztán kis futás, falu felderítő‘ célzattal, majd egy kis úszkálás. Vacsora után téptem is vissza az ágyamba.

Szobatársam Bedák Pali ökölvívó, aki már sajnos kiesett, ezért más ritmusban éli napjait

Hajnal egykor jött meg

Nem zavart, mert épp az ilyenkor szokásos éjjeli birkaszámolás közepén jártam, max elkeztem elő‘röl az egészet

Reggel hatkor aztán kelés, mert ekkor lehet nyugodtan úszni a falu 10pályás 50m-es medencéjében. Elég gyenge nevek társaságában nyomtam: Aaron Peirsol, plusz a fél ausztrál válogatott ott volt mellettem Nyomtam is rendesen, 1:02-es százzal fejeztem be a végén!

Utána egy szöget nem lehetett volna beverni a vállamba Elég bedurranós vagyok még, de ez ilyenkor teljesen megszokott. Mintha iszapban úsznék.

Délben kimentem a faluból bringázni, mert a bérházak miatt ez minden idő‘k legkisebb faluja, nem lehet benne értelmes kört kerózni. Találtam egy kétkilis utat, ahol nem volt keresztező‘dés, így fel-alá forogtam egy órát.

Délután egy futás van még programban, aztán holnap megyünk ki Zitával a verseny helyszínére, pályát bejárni, meg pontonhelyet választani. Utána egy pihenő‘ nap következik, majd a Zita versenye alatt átmozgatok.

Aztán várom az a bizonyos kopogtatást, amikor kinézek, és megkérdezem, hogy kivagy?

A válasz meg az lesz: én vagyok az, a FORMA, megjöttem!

Hirdetés