Háegyenegy Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/12/09
Hirdetés

Eddig a fejemben csak egy egzotikus betegség volt, melyet bizonyára csak a tök lúzerek kaphatnak el, és abban csak a legedzetlenebb, legpuhányabb, amő‘baemberek robbannak le igazán. Akik meg belehalnak? Hát ő‘k a leggyengébbek a világon, és valószínűleg a kaszás betegség nélkül is lecsapna rájuk.

 

Erre mi történik? Hazajövök a napfényes Floridából, tele D-vitaminnal, meg mindfélével.

Fő‘leg mindenfélével, de a lényeg, hogy jól feltöltő‘dve, immunrendszerem totál maxra járatva, fánkokkal, és csokigolyókkal. Tehát ilyen bika ember még nem állt szemben ezzel a nyomorult H1N1-el. Most megtanulja egy életre! - gondoltam.

 

Rögtön lenyomultam Tatára!

Húúú, tökéletes, hiszen ilyen sűrű közegben csak lesz valaki, aki pofámba köhög, esetleg futás közben lefikáz. Persze a legnagyobb célom nem ez volt. Heraklész keret mellett tettem-vettem két hétig, remélem köz megelégedettségre. J

 

Minden jól ment majdnem végig, de a második hét közepén mintha kezdett volna nehezebben menni a felkelés. Egész nap csak ásítoztam. Tünet egyelő‘re semmi, ezért gondoltam csütörtökön futok egyet a fiúkkal. A tempófutás egy szintig azért még egész jól megy. J

 

A vége felé már picit ingoványossá kezdett válni a rekortán. Na az már gyanús volt

Utána még megjártam a szaunát, háta kiölöm a bacikat, meg úsztam is a hideg vízben. Igy utólag az egész délután egy nagy melléfogás volt, csak még mélyebbre taszítottam magam a gödörbe!

 

Estefelé már könnyes szemmel néztem a TV-, pedig nem a Titanic ment. Á‰jjel meg úgy vacogtam, hogy majdnem kértem a boxolóktól egy fogvédő‘t. A következő‘ gyanús dolog az volt, hogy hiába zúztam be sorban a Coldrexeket, meg mindenfélét, nem sokat használt.

 

Reggel picit jobban voltam, el is mentem a žBál-ra (mire? J ) Aztán amikor hazaértem, jött a feketeleves. 41-es láz. Na baba, akkor még egy algopirin, annak ellenére, hogy már rég túl voltam a napi limiten. Hatás zéró, így jöhetett az utoljára gyermekkoromban átélt jeges fürdő‘. 15perc üvöltözés után minimum 37-re számítottam. Lett 40. Juhéé.

 

Másnap aztán végig 38-39. Majd kb. a 4ik napon voltam megint beszámítható.

A dolog tehát egyáltalán nem volt vicces. Javaslom mindenkinek az oltást, aki meg tapasztalja a tüneteket, az tépjen el patikába (elő‘tte dokihoz) Tamiflu-ért. Addig is köhögni a könyék-hajlatba, puszit ne erő‘ltessük, kezet mosni sokszor, és a többi és a többi.

 

 

Hirdetés