Ha Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/06/09
Hirdetés

Ha

 

Nos, egyelő‘re úgy néz ki, mégsem sikerül ez a harmadik Olimpia nekem. Valaki odafent nagyon nem akarja, hogy összejöjjön.

Természetesen a legegyszerűbb az lett volna, ha tegnap a VB-n bejövök top30-ban. De valljuk be, ideális körülmények között ez nem volt túl reális elvárás velem szemben. Ezzel együtt utólag szemlélve elég közel voltam hozzá, hogy megcsináljam. 70 pontra van az induló helyen végzett olasz D™Aquino, és 60-ra az első‘ várólistás brazil Moreira. Ez azt jelenti helyezésre átszámítva, hogy 28-iknak kellett volna beérnem az induló helyhez, 29 vagy 30-adiknak pedig az első‘ várólistáshoz. Ez most azért messze volt

Most, hogy ilyen picin múlik elgondolkodtam rajta, hogy mennyi lehető‘ség lett volna rá ezt a pontmennyiséget összeszedni.

Ha

Madridban múlt héten nem szakad el a láncom 30-an értek be, tehát ha bottal végigsétálok, is keresek vagy 100 pontot. Ehhez tényleg nem kellett volna semmilyen bravúr. Hogy nem szerzek valahol pontot, azzal semmi gond nincs, a probléma viszont az volt, hogy Madridban a többiek szereztek!

Ha

Tavaly Cancunban nem rontom el az úszást Általában kijövök a vízbő‘l első‘ tízben, de max 15-ben. Na, ott sikerült kb. 30-iknak, ami azzal járt, hogy második bolyos lettem, és küzdhettem a top20-as eredményért. Az első‘ bolyból 5en futottak le, ergo az elmúlt évek legjobb világkupa helyezése ment el azon az úszáson.

Ha

Idén Ishigakiban picit jobban ki tudom magam facsarni. A pontok az első‘ helyeken egyre jobban emelkednek, tehát egyszerűen fogalmazva majdnem tök mindegy, hogy valaki 40-edik vagy 45-ödik, a különbség pár pont, de ha nagyot dobsz, akkor dobj minél nagyobbat! Á‰n ehhez Ishigakiban álltam a legközelebb, amikor 7km-nél még a kilencedik helyen futottam. Ha ott bejövök csak pár hellyel elő‘rébb máris rengeteg pontot kapok. Az igazi probléma, hogy majd az összes ellenfelem dobott ilyen nagyot, csak én nem.

Ha

Talán ha elindulhatok tavaly a VB-n, a dupla szorzóval ott is el tudtam volna érni egy olyan eredményt, amivel kiejthettem volna egy gyenge pontomat. Ehhez persze akkor vissza kellett volna lépnie Lipinek a javamra, ami nem volt elvárható

Egy így elég sok HA, és mivel ennek a sportban nem sok értelme van, gyorsan lépjünk is túl rajtuk. Meg ahogy mondani szokás: ha nagymamámnak pöcse lenne, ő‘ lenne a nagypapám

Szóval most várhatok, hogy visszalépjenek hárman, amire nem sok esélyt látok. Sürgő‘sen találnom kell egy célt az idei évre, mert megő‘rülök, ezért valószínűleg még idén megpróbálkozom a 70.3-as sorozat valamelyik versenyével.

Hirdetés