Eggyel elő‘rébb Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/07/20
Hirdetés

Most érkezett a hír, hogy bár Tiszaújvárosban remekül szerepelt, az osztrákok mégsem nevezik második férfi versenyző‘jüket (az első‘ Ágoston Szabi...) az Olimpiára! A helyére máris betették a brazil Moreirát.

Tudtam, hogy az első‘ várólistás biztos, hogy mehet, és ez be is jött. Sajnos én csak a harmadik vagyok, illetve most már második!

Várok hát tovább, közben azért készülve a betervezett ETU kupákra, Poznanra és Egridirre, de most már figyelnem kell az olimpiai hírekre is. Elvileg a következő‘ versenyző‘, akit behívhatnak sérülés esetén, az ukrán Gluschenko. Róla ellentmondásos hírek vannak. Valaki úgy tudja, hogy nem igazán készül, inkább olyan vakációs üzemmódban van most, más szerint meg alig várja, hogy behívják.

Jó lenne valami biztosat tudni róla!

Hogy miért érdekes ez?

Mert a belga Peter Croes állítólag sérült, és bár reménykednek a gyógyulásában, a hírek szerint a késő‘bbiekben várható, hogy visszalépnek.

Nos, ukrán barátunk nélkül én jönnék soron, vele meg első‘ várópozícióba kerülnék.

First loser nem akarok lenni! Azaz az lenne a legrosszabb, ha úgy nem mennék Pekingbe, hogy egy helyre voltam végül tő‘le! Négy hét még sok idő‘, remélem végre jóra fordulnak a dolgok.

Hirdetés