Menü

2008.10.20.     Hozzászólás 3

Bécs - Pozsony - Győ‘r

Első‘ két szakasz teljesítve! Mindkettő‘n 20 és fél kilométeres ...

Első‘ két szakasz teljesítve!

Mindkettő‘n 20 és fél kilométeres szakaszt kaptam. Az első‘ nap az első‘ szakaszt futhattam, ami különleges a Práteri rajt miatt. Utána elég durva tempóban kezd mindenki, de kiérve a gátakra, hamar esik a lelkesedés Mindenki megtalálja a saját tempóját, illetve emberét.

Á‰n is megtaláltam egy szlovák srác alakjában, és ment is minden, mint az ágyba szarás, de aztán váratlan fordulat következett be

Ha nem is ágyba, de kicsit félre kellet húzódnom egészségügyi szünetet tartani. J

Ezt még angolosan intéztem, félrevonulva, elegánsmagányban.

Utána adrenalintól tüzelve a kezdeti 3:30ról a 3:20, illetve a cső‘max közé helyeztem a tempót.

Lehet, hogy ez volt a baj, de nem kis idő‘ múlva éreztem, hogy hív a természet megint.

Csapatvezető‘nk, Hüttner Csabi, aki éppen kísért, megrogyott, és kért, hogy ezt most már intézzük a lehető‘ leggyorsabb módon.

Sikerült

Nem részletezem, de nem az már nem volt angolos

Utána a célig cső‘ maxon mentem. Kicsit féltem, hogy végig bírom-e, de végül az együtt minimum 2percnyi kényszerszünet ellenére végül 1 perccel a szlovák mögött váltottam.

A csapatban van két profi (Hegyaljai Attila és Pelsöczy Attila) futó, akik szépen felhúzták a csapatot aztán a 6-7 pozícióba. A meglepetés utána ért minket, mert a már nem junior korú Limdenmayer János alias Johnny agyonverte a szlovákok utolsó emberét, azaz sikerült az utolsó díjazott pozíciót elcsípni.

A mai nap a cél egyszerű volt: megő‘rizni a 6ik helyet, hiszen első‘ nap az ötödik is ránk sózott 12 percet. Ma aztán nagy meccs volt megint, Johnny helyett az örökös világbajnok Csabai Edvin állt nálunk csatasorba. A mérkő‘zésbő‘l aztán a szlovákok keveredtek ki győ‘ztesen. Az összetettben viszont, köszönhető‘en Hegyaljai Ati harakiri hajrájának, maradt 1 perc elő‘ny.

Á‰rdekesség, hogy ma a Honvédot elvertük két perccel

A nemzetközi helyzet tehát fokozódik

Van még három szakasz. Nem kevés lábfájás vár még ránk, de mivel izgalmasan alakul a dolog, iszonyatosan élvezi mindenki a savasodást. J

Nekem a bal bokám van nagyon romon. Holnap azt hiszem be is ruházok Tatán egy új surranóra, aztán északi szomszédjaink remeghetnek! Fő‘leg, hogy az utolsó szakasz javarészt lefelé halad Budakeszirő‘l! Ha én egyszer belendítem a 75kilom.

Szponzorok

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.


 • kuttor.csaba 2008.10.21.   22:23

  kuttor.csaba

  ړriási Tucker! Ihletet adtál! Megírom az egész sztorit! Természetesen abban majd azért az lesz, hogy folyamatosan közeledtem! :)

  válasz erre...

 • Pányó 2008.10.21.   09:18

  Pányó

  Kutyám, nekem még 91-ből van Bécs-Budapest emlékem. Ami a legjobban megmaradt az, hogy mi is versenyben voltunk így verettük az első három napot. Talán ezért maradt meg az él a melegítőnadrágon az uccsó két nap, mivel nem hajlott térdből a lábunk.....AAښښښ.... Azért vannak még story-k, de letilt a net ha leírom... he Amit ne csinálj: Utolsó előtti nap ne hidd, hogy a lejtő B.kesziről könnyű. Vagyis a lejtő még az, de utána vegyél térdvédőt, mert én azon futottam. Capsodermát ne használj, csak ha kibírod, hogy nem fürdesz utána két napig. Meg kellett nyúznom magam, hogy lejöjjön. Ne rendezz krémes evő versenyt a 3-dik nap után, még ha nyersz kb.50 krémest egy fogadáson! (mi megtettük) Ha még a Fülöp a szpíker, használj füldugót! Nekem egy 32km-es napon végig nyomta a kisérőautóból a dumát, hogyaszogya: csak Te vagy és a km-ek, meg a kietlen táj és nem fáj semmid, és már csak 20km,de küzdj meg minden km-rel, ja meg a magány....stb... ha lett volna fegyverem...először Őt aztán magamat. Olyan depi lettem, majden öngyi volt. Eredményhirdetésre vigyél egy 2009-es Füles évkönyvet, nálunk nem volt, a szponzorunk betűiből (Fenyves Műszaki szolgáltató Kft.) viszont sikerült kirakni: Enyves műszarszagoltató kft. olyan volt mintha unatkoztunk volna a nem rövid műsoron,de végigültük mert azt hittük a junior 3-dik helyet díjazni fogják. nem díjazták. :-(

  válasz erre...

 • tucker 2008.10.20.   20:46

  tucker

  Anno 2003, Aquatlon VB, ښj Zéland, több körös futó pálya és minden körben egy elég csúnya lejtő. Nem kevés önmarketing után az egész magyar csapat a lejtő melett sorakozott fel, hogy tanulja a hires "Kuttor féle lejtőfutást"... persze Csabi tudta,hogy mindenki ott áll,és verseny közben nem is nagyon gondolkozott, csak engedte lefelé a kilókat, sarkak lendültek minden irányba, fej hátul, szinte ki se látszott a mellkasa felett, a sarkaival majdnem le is rúgta... a harmadik körben már a helyiek is felfigyeltek a "jelenségre"... Hihetetlen volt az a sebességkülönbség, ami közte és a mezőny közt volt, mondjuk ennél talán csak az volt hihetetlenebb, hogy az itt ledolgozott rengeteg másodperc ellenére sem közeledett semmit az előtte lévőkhöz egy körön belül... Kár hogy az emelkedőnél nem állt senki, el kellett volna ott a szurkolás, vagy legalább valaki egy fényképet csinálhatott volna,asszem tanultunk volna a szenvedésről is egy kicsit aznap...

  válasz erre...