Bécs - Pozsony - Győ‘r Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/10/20
Hirdetés

Első‘ két szakasz teljesítve!

Mindkettő‘n 20 és fél kilométeres szakaszt kaptam. Az első‘ nap az első‘ szakaszt futhattam, ami különleges a Práteri rajt miatt. Utána elég durva tempóban kezd mindenki, de kiérve a gátakra, hamar esik a lelkesedés Mindenki megtalálja a saját tempóját, illetve emberét.

Á‰n is megtaláltam egy szlovák srác alakjában, és ment is minden, mint az ágyba szarás, de aztán váratlan fordulat következett be

Ha nem is ágyba, de kicsit félre kellet húzódnom egészségügyi szünetet tartani. J

Ezt még angolosan intéztem, félrevonulva, elegánsmagányban.

Utána adrenalintól tüzelve a kezdeti 3:30ról a 3:20, illetve a cső‘max közé helyeztem a tempót.

Lehet, hogy ez volt a baj, de nem kis idő‘ múlva éreztem, hogy hív a természet megint.

Csapatvezető‘nk, Hüttner Csabi, aki éppen kísért, megrogyott, és kért, hogy ezt most már intézzük a lehető‘ leggyorsabb módon.

Sikerült

Nem részletezem, de nem az már nem volt angolos

Utána a célig cső‘ maxon mentem. Kicsit féltem, hogy végig bírom-e, de végül az együtt minimum 2percnyi kényszerszünet ellenére végül 1 perccel a szlovák mögött váltottam.

A csapatban van két profi (Hegyaljai Attila és Pelsöczy Attila) futó, akik szépen felhúzták a csapatot aztán a 6-7 pozícióba. A meglepetés utána ért minket, mert a már nem junior korú Limdenmayer János alias Johnny agyonverte a szlovákok utolsó emberét, azaz sikerült az utolsó díjazott pozíciót elcsípni.

A mai nap a cél egyszerű volt: megő‘rizni a 6ik helyet, hiszen első‘ nap az ötödik is ránk sózott 12 percet. Ma aztán nagy meccs volt megint, Johnny helyett az örökös világbajnok Csabai Edvin állt nálunk csatasorba. A mérkő‘zésbő‘l aztán a szlovákok keveredtek ki győ‘ztesen. Az összetettben viszont, köszönhető‘en Hegyaljai Ati harakiri hajrájának, maradt 1 perc elő‘ny.

Á‰rdekesség, hogy ma a Honvédot elvertük két perccel

A nemzetközi helyzet tehát fokozódik

Van még három szakasz. Nem kevés lábfájás vár még ránk, de mivel izgalmasan alakul a dolog, iszonyatosan élvezi mindenki a savasodást. J

Nekem a bal bokám van nagyon romon. Holnap azt hiszem be is ruházok Tatán egy új surranóra, aztán északi szomszédjaink remeghetnek! Fő‘leg, hogy az utolsó szakasz javarészt lefelé halad Budakeszirő‘l! Ha én egyszer belendítem a 75kilom.

Hirdetés