Bécs - Budapest befutó Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2008/10/24
Hirdetés

Utolsó nap teljesítve!

Egyebet nem tudok mondani...

A szlovákok pedig Istenek.

Olyat nyomtak az utolsó napon is, hogy vita sem volt, ki lesz a hatodik. Igazándiból csak azt nem értem, hogy mi a rákot csináltak ezek az első‘ három napon? Az első‘ három futójuk a mi legjobb hármasunkra rávert 9 percet. Á‰n nem tudtam volna egy fél perccel sem jobbat, de gyanítom így volt ezzel mindenki nálunk. Szerintem az 1:17es idő‘ is hízelgő‘ ennyire romon lévő‘ lábakkal. Az elérésében pedig az extriatlonos Beda Szabinak volt nagy érdeme, aki az utolsó kilométereket szinte végigvezette nekem. Á‰n született mocsokként persze megpróbáltam lehajrázni, de szerintem inkább olyannak tünhettem, mint a Gyalog galoppban a fekete lovag, aki még fél lábbal is próbálkozik... :)

Utána remegve vártuk Johnny-t, 49 éves vasemberünket, akirő‘l az a hír járta, hogy rommá alázta a szlovákok negyedikjét. Ez igaz is, hiszen 1:25-re érkezett, míg a felföldi vitéz 1:30-ra. Ez viszont azt jelentette, hogy maradtunk hetedikek összetettben.

Tehát a first loser...

Sebaj, jövő‘re megpróbáljuk megint. Legalább is remélem, mert jó buli volt. Fáj minden nap, de aki felkészült annyira, hogy ne sérüljön bele, annak javaslom, hogy próbálja egyszer ki, mert új élményekkel gazdagodik, az garantált!

Amiben viszont nem vagyok biztos, hogy való ez a verseny tizenéves triatlonos lányoknak, akik még életükben nem futottak 20kili felett...

Hirdetés