Bay Béla pályázat - Újabb MTSZ "bravúr" Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2009/07/13
Hirdetés

Szerettem volna a zánkai féltávról írni, mert ahogy az Ameli ment egy hónap edzésbő‘l, vagy Csorti bravúrja, megért volna egy misét. Az új elnökségünk mégis olyan témát szolgáltatott - megint - mellyel nálam kiütötte a biztosítékot.

Bay Béla pályázatot hírdetett meg a MOB, melyre szakedző‘i végzettséggel pályázhatott bárki, akinek válogatott versenyző‘je van, és jövő‘jét az adott sportágban képzeli el. A pályázat alapvető‘ célja, hogy az edző‘ket anyagiag is megbecsülje. Havi százezer forintot kapnak a győ‘ztesek! Triatlonban nem kis pénz...

Nos, hatalmas meglepetésemre triatlonból Pócsföldi Ottó nyert, aki a Budaörsi TC kerékpáros edző‘je.

Számomra érthetetlen, hogyan nyerhet egy olyan edző‘ triatlonban, aki a három közül csak az egyik sportért felel? Nem tudom hányan pályáztak, de mellettem Lémusz is beadta az biztos.

Mindig sírunk, hogy a TF-en végzett diplomások közül 5, azaz öt (!!!) edző‘ maradt meg a triatlonban! Ezek közül kettő‘, aki jövő‘jét is a triatlonban képzeli el, beadja pályázatát, majd az MTSZ elnöksége egy kerékpár edző‘t javasol támogatásra. Szerintem ez saját magunk arculköpése. No meg a miénk...

A MOB-ot sem értem! Nem kérdeztek vissza, hogy kedves MTSZ, komolyan nincs egyetlen triatlon edző‘tök sem a sportágban, akit támogatni szeretnétek, hogy ne menjen el mondjuk öttusa edző‘nek - lásd Schumacher Ákos? mindössze egy kerékpáros edző‘t tudtok felmutatni?

Ez saját magunkról is szegénységi bizonyítvány!

Ezzel az erő‘vel jelölhettük volna Széles Sanyit is, szegény nem kapott támogatást, mint úszóedző‘, talán a triatlon berkein belül könnyebben révbe érhetett volna. Semmi bajom Pottóval, ső‘t mondhatom jóban vagyunk, de neki, mint kerékpáros edző‘ kellett volna pályáznia, nem mint triatlonos.

Hirdetés