Ronhill ruhamustra

Ronhill ruhamustra

Hirdetés
2012/09/25
Gondold újra a futóruházatról alkotott elképzeléseidet!
Hirdetés

Futni lehet akár pucéran is, vagy akár bármiben is. Ezzel egészen addig nem lesz baj, amíg rá nem jössz, hogy megfelelő ruházatban hatalmas minőségi ugrásokat tapasztalhatsz és még színházba is legszívesebben futócuccban mennél.

Beletúrtunk a Ronhill futócuccok ládájába és szemezgettünk a legjobb, legérdekesebb megoldások közül (a Ronhill tervezői valószínűleg maguk is szoktak sportolni).

 

Base thermal max 1/2 zip
Globális lehűlés ellen

 

Base thermal max 1/2 zip
Base thermal max 1/2 zip

 

Bolyhos bélésű és nagyon meleg aláöltöző, jól szellőző, nedvszívó anyagból. A hüvelykujjnak külön ujjkidugót alakítottak ki, hogy még véletlenül se tűrődjön fel az aláöltözetünk ujja. A mindössze 275 grammos ruházatot a hűvösebb időjárás melletti sporttevékenységhez ajánljuk. A feltűnő színű varrások korlátozott látási viszonyok között jó szolgálatot tesznek. Természetesen női fazonban is kapható.

 

Trail tempest jacket
A kabátok terepjárója.

Terepre született, teljesen vízálló futókabát. Önmagába visszacsomagolható, így ha nincs szükség rá, a derékra is feltehető, akár egy övtáskát. Cipzárjai és varrásai természetesen hegesztve vannak és a zsebek jól elérhetőek a mellkas magasságában. Ennek azért is van szerepe, mert így a hátizsák alsó hevedere nem akadályoz a zsebek hozzáférhetőségében.

 

Trail tempest jacket
Trail tempest jacket

 

A kapucni merev sildet kapott, hogy ne csúszkáljon szabadon és ne zavarjon mozgás közben legfontosabb szempont, hogy a kapucni nem esik le az arcodra, nem zavar mozgás közben, és még az arcod sem ázik. Ha nincs rá szükség, a kapucnit elegánsan, egy tépőzár segítségével rögzíthetjük. A mandzsetta méretre állítható. (235g 10000mm vízálló 15000 g/m2/24 óra pára áteresztés)

 

Womens vizion storm
Női szívek elrablója

 

Womens vizion storm
Womens vizion storm

 

Womens vizion storm
Womens vizion storm

 

Sportos nők álma lehet ez a teljesen vízálló, szélálló kabát. A zsebek cipzárjai, sőt a varrások is hegesztéssel vannak ellátva. A kabát gallérja plüss bélést kapott, ezért nem fogja a nyakat birizgálni, dörzsölni. A kapucni használaton kívül elrejthető. Az olyan extrák teszik álomszerűvé a kabátot, mint az átlátszó karóra-ablak, a selyembéléses mp3/telefon-tartó belső zseb fülhallgató kivezetéssel, vagy a külön kapható villogó-lámpa rögzítésére szolgáló tépőzár a háton. Szabása kecses, csajos, vagány. (3 rétegű softshel, 321g 10000mm vízálló 15000 g/m2/24 óra pára áteresztés. Természetesen a férfi változatban is kapható).

  

Trail microlight jacket
Ha ennél könnyebb lenne, felemelkedne 

 

Trail Micorlight Jacket
Trail Micorlight Jacket

 

Ha akarom, akkor egy apró, szinte súlytalan, derékra rögzíthető "zsömle", ám ha szükség van rá, akkor egy teljes értékű csúcskategóriás esőkabát. Vízlepergető anyagból készült, gallérja plüss bélést kapott, a kapucni elrejthető. Hátul egy hatalmas zseb rejti a szükséges cuccainkat és az egész kabát nagyon jól néz ki. (158g)

 

Vizion photon jacket 
Láthatósági bajnok 

 

Vizion photon jacket
Vizion photon jacket

 

Vizion photon jacket
Vizion photon jacket

 

Bújócskára tökéletesen alkalmatlan, még teljes sötétségben is. Nagyon narancssárga (más rikító színekben is kapható), tele fényvisszaverő csíkokkal, és ha ez mind nem volna elég, a hátába integrált villogó ledcsík gondoskodik a láthatóságról (az elektromos kütyü mosás előtt könnyedén eltávolítható, így nem sérül az elektronika). Nőknek "nagyonrózsaszínben" is kapható. (241g)

 

Advance sirocco
Mintha rád öntötték volna

 

Advance sirocco
Advance sirocco

 

Testre simuló, sztreccs anyagból készül szélálló dzseki. Különlegessége a mellrészen található "security packet", ami egy zseb-a-zsebben gumírozott belső tárolót és egy belső kulcstartót jelent. A legfontosabb dolgok (kulcs, telefon, pénz, bankkártya) mind elférnek, már ha nem tudnál ezek nélkül egy tapodtat sem menni sehová. (292g)

  

Neck gaiter látható sál
Maximalistáknak

 

Neck gaiter látható sál
Neck gaiter látható sál

 

Ha a fenti cuccok nem tennének eléggé feltűnővé, vagy a hidegben a hangszálaidat is megóvnád, az élénk színű sálak (nyakvédők) betöltik a tátongó űrt. (26g)

 

 

Ronhill viszonteladók:

Hirdetés