Husky Sulphur 70 literes ultralight hátizsák

Ismeretlen szerző
Ismeretlen szerző
2013/11/27
Hirdetés

Lehetsz bringás, aki vég nélkül teker az országutakon vagy profi hegymászó, aki a távoli csúcsokra tör vagy kényelmes túrázó, aki hatalmas erdei sétákba menekül a város zaja elöl, egy Husky hátizsákkal profi társra találsz. Különböző tevékenységekhez különböző megoldások, minden modell a speciális igényeknek megfelelően lett kialakítva.

A Sulphur az ultralight széria csúcsmodellje. Egy 70 literes űrtartalmú, 65 cm x 35 cm x 31 cm-es méretekkel rendelkező, mindössze 1870 gramm súlyú túrazsák. 2 részre osztható rakodótere hihetetlen mennyiségű dolgot képes elnyelni, a ki-bepakolást könnyíti egy oldalsó rakodónyílás is.

Egész sora a csatoknak és szíjaknak, ahova a felszerelésed minden darabját rögzítheted. A kényelmes, kétirányú használatot biztosító zipzárak és az YKK márkájú, minőségi csatok meghatározó elemeik minden Husky hátizsáknak.

Az integrált esővédő, mely magas minőségű, vízálló poliészterből készült, megvédi a hátizsákot és az összes ráapplikált felszerelést az esőtől. Rugalmas szegélye megkönnyíti a gyors használatot, ha nincs rá szükség, egy praktikus zsebbe hajtható.

Az ergonómiailag formált, duralumínium merevítővel rendelkező speciális hátrendszer talán a hátizsák legfontosabb eleme. Az alapkövetelmények az anatómiailag kialakított forma, a szellőzés és a lehető legfüggetlenebb állíthatóság minden irányba, függően a használója magasságától. A komfort érzet egy hátizsák esetében szignifikánsan nő, ha az rendelkezik szellőző hát kialakítással. A hát és a zsák között léteznie kell egy nyitott térnek, ami lehetővé teszi az izzadság és a hő eltávozását. A legideálisabb megoldás érdekében, a hátizsák méretétől függően különböző rendszereket kell alkalmazni. A Husky nagy gondot fordít a probléma megoldására.

A vállpánton több rögzítési lehetőség is van, továbbá praktikus zseb a telefonnak. A lélegző csipő és mell szíj biztosítja az ideális súlyelosztást és a maximális kényelmet. A két-két oldalsó és alsó hevederrel szabályozható méretnek köszönhetően, a kevésbé megtömött hátizsákkal is egyenletes súly eloszlást érhetünk el. Oldalzsebek a termosznak, kulacsnak, palacknak. A Camelbag előkészítésnek köszönhetően alkalmas itatórendszerek integrálására.

Induló ár: 45 490
Kedvezmény: 12 500 Ft

Ingyen házhozszállítással 32.990 Ft a Mallory webráuházban
Hirdetés
Hirdetés