Szenteste a vadonban Hír

(x) - Támogatott tartalom
2016/11/23
Aminek egy outdoor-őrült biztosan örülni fog...

Azért jó egy túramániást, vagy bármilyen outdoor tevékenységért rajongó szerettünket megajándékozni, mert szinte nincs az a felszerelés, aminek ne venné hasznát. Akár téli túráról, akár több napos nomád kalandról, vagy csak egy gyors kiruccanásról van szó, az oudoor-kiegészítők hasznos és örömteli ajándékok lesznek.

 

Ettől hanyatt fog esni... vagyis pont nem

VERIGA Ice Track csúszásgátló

VERIGA Ice Track csúszásgátló
VERIGA Ice Track csúszásgátló

Téli túrák nélkülözhetetlen felszerelése ez a kimondottan túrabakancsra tervezett csúszásgátló. Segítségével a jeges, csúszós domboldalak vagy az éppen felolvadó saras-fagyott terepek is könnyedén és biztonságban leküzdhetők. A természet akkor is gyönyörű, amikor fagy, amikor csúszik, nem kell kimaradni az élményből, ha van megfelelő felszerelés.

11.990 Ft

 

Tovább

  


 

Ünnepi vacsi a természet lágy ölén

LIGHT MY FIRE LunchKit edénykészlet

LIGHT MY FIRE LunchKit edénykészlet
LIGHT MY FIRE LunchKit edénykészlet

A Light My Fire Lunch Kit egy praktikus, kis helyet foglaló és könnyű műanyag edénykészlet. Tartalma: 3 db különböző méretű tárolóedény, 1 db spork, 1 db rugalmas összekötőpánt. Több napos túrák során tökéletes társ, könnyű súlya és praktikus csomagolhatósága miatt is. Ajándéknak pedig egyenesen kiváló.

5.490 Ft

 

Tovább

  


 

Még csomagolás sem kell hozzá

OSPREY Daylite 13 hátizsák

OSPREY Daylite 13 hátizsák
OSPREY Daylite 13 hátizsák

Az Osprey Daylite 13 igazi kis mindenes: utazáshoz, városnézéshez, kerékpározáshoz vagy rövidebb kiránduláshoz is tökéletes. Az apró tárgyaknak (kulcs, iratok, stb.) rendszerező zsebek szolgálnak és repülőgépes utazáskor kézipoggyászként is magunkkal vihetjük (légitársaságonként eltérhetnek a szabályok persze). A biztonságos túrázásért a mellhevederen lévő vészjelző síp és a jobb láthatóságot biztosító fényvisszaverő grafika felel. Multifunkciós felhasználhatósága miatt is remek ajándékötlet, mindig aktív outdoor mániásoknak.

12.990 Ft

 

Tovább