Kirándulni vágyók figyelmébe: Kisvasúttal ősszel is Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2008/11/13
A hosszú őszre és a folyamatos érdeklődésre tekintettel meghosszabbították a szezont: a Nagybörzsönyi Kisvasút vonatai zárttá alakított, előfűtött kocsikkal november 30-ig közlekednek. Iskolásoknak mikulás különvonat indul!
Hirdetés

November 30-án, az utolsó üzemnapon az utazóközönség részére mikulásvonatokat indítanak. December 1-től 5-ig iskolás csoportok részére kedvezményes mikulás különvonat indul.

 

A Nagybörzsönyi kisvasút idén ünnepli 100. születésnapját. De mit is kinál novemberben utasainak a kisvasút? Igazi meglepetésekkel szolgálnak.   

Ebben az évben megújult a járműpark. Gyér forgalmú időszakban 16 fős előfűthető , teljesen zárt nosztalgiakocsikkal is utazhattok, természetesen külön felár nélkül. 1db ablak nélküli 36 ülőhelyes Ba kocsi téliesítése is megtörtént , így immáron 2 előfűthető kocsival várják az utasokat, akik az őszi Börzsönyi tájban kívánnak gyönyörködni. A 100. születésnapra tekintettel a vasút üzemeltetését November 30-ig meghosszabbították. 

A gyerekekre is gondolva a Nagybörzsönyi kisvasútra látogat idén el először a Mikulás . Az illusztris vendég November 30-án együtt utazik az utasokkal, és egy kis szerény szaloncukor ajándékkal ajándékozza meg a jó gyerekeket. Menet közben versmondás, énekelés színesíti a hangulatot.

A Mikulás december 01-05 között hétköznap is Nagybörzsönyben a Hosszúvölgyben marad. 30 fő feletti csoportok előzetes megrendelése esetén normál menetrend szerinti díjszabással Nagybörzsöny-Kisirtás között együtt utazik a gyerekekkel.

 

 

További információ: 30/512-2142, , www.kisvasut.hu/nagyborzsony , e-mail: kisvasut@dunainfo.net
Hirdetés