Keszthely Triatlon

keszthelytriatlon.hu;http://www.keszthelytriatlon.hu
2014/01/23
Mérd fel magad az idei első féltávú hazai versenyen
Hirdetés

Gyönyörű környezet, európai szintű rendezés, kiemelkedő pénzdíj, legnagyobb triatlonos példaképek várják a versenyzőket a Keszthely Triatlonon.

Május 31.-én kerül megrendezésre a Keszthely Triatlon középtávú triatlon verseny, ahol az indulók Európa egyik legszebb pályáján mérhetik fel tudásukat. A versenyközpont a Balaton közvetlen szomszédságában a jól megközelíthető Csík Ferenc sétányok kap helyet.

Kuttor Csaba szerint, aki szakmai tanácsokkal segíti a szervezőket, páratlan élményt nyújtó versenypálya várja az indulókat. Végre nem egy eldugott helyen küzdenek az indulók, hanem a Keszthely napok forgataga mellett, így rengeteg néző várható a versenypályák szélére, ami hatalmas erőt ad a nehezebb pillanatok leküzdése során. Az úszópálya egy védett öbölben lesz, ahol a szurkolók kisétálhatnak a mólóra, így az első versenyszám eseményei is végig nyomon követhetőek. A kerékpár teljes útlezárás mellett első osztályú főutakon vezet a Kis- Balaton csodás tájegységébe. Talán a futópálya számít a legnagyobb kuriózumnak, amely Keszthely gyönyörűen felújított főutcáján halad végig, majd a fordítónál a Festetics kastélyon halad át.

A szervezők kiemelt figyelmet fordítanak a profi mezőnynek is, ezért a magas pénzdíjaknak köszönhetően minden bizonnyal a laikusok számára is izgalmas verseny várható.

A versenyre január 22.-től a Keszthely Triatlon weboldalán online is lehet nevezni, amely mellé számos kedvezményt is kapnak a versenyzők.

Hirdetés