8. Életfa terepfesztivál

(x) - Támogatott tartalom
2014/09/01
Sport és családi nap Piliscsabán 8. alkalommal

Piliscsabán kerül megrendezésre a 8. Életfa Terepfesztivál, amely évek óta az egyik legszínesebb és legaktívabb tömegsportrendezvény Magyarországon, a terepsportolók év végi megmérettetése.
A fő versenyszám idén is a terepduatlon lesz, amely egyben Országos Bajnokság is, ahol nemcsak a fantasztikus pilisi terep vár a legkisebbekre és a nemzetközi szintű versenyzőkre egyaránt, hanem a X2S hagyományaihoz híven a pálya különleges akadályai is komoly kihívás elé állítják a váltók tagjait csakúgy, mint az egyéni versenyzőket.

Versenyek minden korosztálynak többféle sportágban és távon - a legkönnyebbtől, a legnehezebbig. Nordic Walking oktatás, bemutatók és túra, chi-kung, jóga, futás, terepfutás, kerékpár, terepduatlon.

Terepsport Workshop - a legjobb magyar terepsportolók válaszolnak a kérdésekre, mesélik el tapasztalataikat.

Színes családi programok, vetélkedők, tombola, sport és életmód tanácsadás, masszázs bemutatók, meghívott vendégek.

 

ÉRDEKESSÉGEK
Száraz Dénes idén a terepduatlonban már korosztályos bajnoki címért száll versenybe!

Pindroch Csaba a maratonfelkészülés részeként futja le a terepfélmaratont.

Mester Bálint, idén a legjobb magyar Spartan Race versenyző, aki fő versenyszámában a tereptriatlonban korosztályos világbajnok, bajnoki címvédésre készül terepduatlonban. Azonban ellenfelei között ott lesz Sipiczki Csaba kalandverseny specialista, Medgyes Gábor többszörös magyar bajnok terepversenyző, valamint Váraljai Vázsony és Varga Tamás Ervin is.

Poór Brigitta hazánk jelenleg legeredményesebb tereptriatlon versenyzője és Dósa Eszter a legjobb MTB maraton versenyző összecsapása látványos versenynek ígérkezik. A versengésbe beszáll Partics Katalin kétszeres olimpikon öttusázó is, aki nemrégen szeretett bele terep multisport versenyekbe.

A IV. Nahrin szendvicskrém verseny idén több új kategóriával bővül, a résztvevők és a kóstolók (azaz mindenki) örömére. A pályaműveket szakmai zsűri is díjazza, Pálvölgyi István mesterszakács vezetésével.

A folyamatosan bővülő programokról és friss információkról a www.tereptriatlon.hu weboldalon lehet olvasni.