Klubcsapat OB Hír

Kuttor Csaba
Kuttor Csaba
2014/05/26
Hirdetés

 

Tv-ros-csapat-k-p-kicsi45.jpg
Tv-ros-csapat-k-p-kicsi45.jpg

Kezdjük azzal, hogy nem kevesebb, mint 12 csapatot állított ki a klub, ami természetesen rekord.

 

A legkisebbek még csak kóstolgatják a triatlon nálunk, UP 1-es fiaink 13ak lettek. Az UP 2es csapataink már egy 5ik és egy 9ik helyet szorgoskodtak össze. Az amatőrjeink is szépen helyt álltak. Felnőtt férfiaknál 4ik és 6ik helyezések születtek és szenior férfiaknál szintén 4ik helyen értek be az Uniqások. Amatőr hölgy csapataink domináltak. Előbb a C csapatunk hozott össze egy 7ik helyezést, a B csapatunk már meg sem állt a dobogó 3ik fokáig, majd az A jelű 3as tette fel a koronát a szereplésre a bajnoki cím elhódításával.

A végén következett a legnagyobb show. Az Elit csapatok versenye. Az Uniqa Team Újbuda itt két női triót is csatasorba küldött. A Fuchs Dóra, Horváth Zsanett, Molnár Júlia alkotta egység bronzérmes lett, míg a Dudás Eszter, Fuchs Renáta, Zelinka Gabi összetételű A csapat megvédte tavalyi bajnoki címünket.

Férfiaknál volt a legkiélezettebb a verseny. A Kuttor Csaba, Anheuer Kristóf, Ruzsás Dávid, Szatmári Levente összetételű kvartettnél ismét csak a bajai csapat volt jobb, épp úgy, mint a tavalyi évben. Az érdekesség idén az volt, hogy a TVK Mali csapata másodpercre azonos időt ment fiainkkal, így 8an állhattak a dobogó második fokára.

Ha lett volna a korábbiakhoz hasonlóan klubok közötti pontverseny, az újbudaiak minden bizonnyal nyerték volna ezt a nem kis presztízsű összevetést.

Vasárnap folytatódott a Uniqás remeklés. A verseny a Magyar Nagydíj első állomása volt, így minden kategóriában rengetegen indultak. Az egyéni korosztályos dobogós helyezések felsorolásától eltekintenénk, annyi született. Elitben a top6 nő között nem kevesebb, mint 4 Uniqás érkezett be. Sorrendben Zelinka Gabi 2ik, Fuchs Reni 3ik, Dudás Eszter 5ik, Fuchs Dóra 6ik lett.  A Fuchs testvérek ezzel nagy lépést tettek az EB csapatba kerülésért. Fiúknál Ruzsás Dávid volt a legjobb, ö 5ik lett, Szatmári Levi 8ik, Anheuer Kristóf 11ik helyen érkezett. Szatmári 2ik legjobb juniorként szintén jó esélyekkel pályázik az EB részvételre.

Soha rosszabb hétvégét az újbudai triatlonosoknak!

 

Hirdetés