Legjobb női és férfi snowboardosunk felgyógyult sérüléséből

Positive.co
2012/10/05
Gyarmati Anna és Sziget Viktor élete legjobb szezonjára készül
Hirdetés

"Cél az olimpiai részvétel Szocsiban" - mondta Gyarmati Anna, aki gerincsérülése és több hónapos kényszerpihenője után újra deszkára állt. Szigeti Viktor hasonló célokkal és kirobbanó formában kezdte el a szezont, felgyógyulva sérüléséből.

Gyarmati Anna és Szigeti Viktor visszautazott Ausztriába és belevetette magát a snowboard iskolába, valamint az izzasztó edzésekbe, hogy felkészüljön a világversenyekre. Még csak véletlenül sem szeretnék megismételni legutóbbi szezonjukat, ahol mindketten lesérültek. Panka egy ugratás során eltörte gerinccsigolyáját, míg Szigi egy rosszul érkezett trükkje után eltörte a kulcscsontját. A baleset után a két sportoló hónapokig lábadozott, de mint mondják, nem hagyott bennük maradandó nyomot a szerencsétlen esés.

"Szerencsére teljesen meggyógyultam, amit az is bizonyít, hogy Európa legjobbjaként végeztem az Új-Zélandi világversenyen, aminek nagyon örültem. Tele vagyok energiával és remélem, jól sikerül az idei szezonom" - mondta Panka, kirobbanó formában.

Szigi szintén pozitívan kezdett neki a 2012/2013-as idénynek.

"Nyáron sokat sportoltam, erősítettem. Ez megalapozta a szezonomat, amelyből a legtöbbet szeretném kihozni"- tette hozzá.

Hirdetés