Menü

HÓJELENTÉS, ELŐREJELZÉS, PÁLYA INFÓK ITT...

SÍPÁLYA Ausztria

Nassfeld - Hermagor

Nassfeld - Hermagor

Sípályák 30.0km 69.0km 11.0km
Távolság BP-től 640km
SZEZON   12.04. - 04.22.
Magasság   610-2020m
FELVONÓK 16 CSÁKÁNYOS 9 ÜLŐLIFT 5 KABINOS

A Síterep nyitva

Utolsó havazás: 2020.01.18

Síelhető pálya: 110 km

Üzemelő síliftek: 30

Hóadat frissités: 2020.01.19

Nassfeld - Hermagor sípálya információk

A Millennium–Express Nassfeld Európa leghosszabb felvonója.

Megépítése óta Nassfeld lett Karintia egyik legszínvonalasabb síterülete.

A síelőket hóbiztos pályák, sok napsütés, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően évről évre új felvonók várják. Nassfelden található egyébként az Alpok leghosszabb kivilágított pályája is, amely több, mint 2 km hosszú, de vannak itt kivilágított szánkópályák is (több). Közel 100 km sífutópálya van a pályarendszer alsó régióiban, és több mint 10 km sífutópálya van a hegyen.

A snowboardosoknak a freeride lehetőségeken kívül, Nassfeld funpark boardercross pályát, és snowboardparkot high jump-al, és twinpipe-al(200m) kínál. Nem csoda, hogy komoly snowboard versenyek helyszíne is a Nassfeld pályarendszer.A családi programokra is ideális a helyszín, remek síiskolák vannak, sok a kiegészítő program lehetőség, karbantartott sétautak, korcsolya, fallabda stb.

Kilátás

Személyes tapasztalat Nassfeldről:


Ha Nassfeld környékén található szállásokban alszunk meg akkor legtöbbször elkerülhetetlen, hogy autókázzunk. Természetesen az ingyenes síbuszt is választhatjuk. Pályaszállás több helyen is van. Pl. Tröplach, Sonnenalpe Nassfeld.

A Millenium Express alsó parkolója hatalmas, ha valaki későn érkezik, valószínűleg egy pillanatra el is megy a kedve az aznapi síeléstől. Ne essünk azért kétésgbe, a helyiek profin megoldották ezt a problémát. A parkolóban külön közösségi közlekedési rendszert alakítottak ki a Nassfeldiek: helyi traktorosok húznak vagonokat mellyel kényelmesen és gyorsan eljuthatunk a felvonóhoz. A parkoló másik oldalán végis is csúszhatunk, ergo lefele jövet egyenesen az autónkhoz érkeztünk. A kis traktoros "vonatozás" ráadásul hatalmas öröm a gyerekeknek.

Nassfeld 110 km pályája több, mint elég, 3-4 hegyet is besíelhetünk. Megfelleő körülmények esetén érdemes a freeride-ra alkalmas lejtőket nem kihagyni!

A pályák természetesen tökéletesen kezeltek, érdemes korán kelni, és elsőnek lecsúszni a frissen ratrakolt lejtőkön!

Nassfeld középállomásán található a gyerekek kedvenc - valamilyen macis- sísulija. Akkor is érdemes idáig feljönni, ha nagyon pici gyerekkel utazunk: van beltéri játszóház, az egyik hütte dohányzás mentes, ami fehér holló Ausztriában, de a hüttén túl is van elegendő hely, hogy kicsit sétáljunk anélkül, hogy valamelyik sielővel elütessük magunkat!

A közeli egyéb sportolási lehetőségek közül kiemelendő a tavak pl:Presegger See. Ha a körülmények megfelelők, a tavon körbe kijelölnek sífutó-, és koripályát melyet naponta tisztítanak. Ha egy kicsit elbizonytalanodunk a jég erősségét illetően, a jeget Quad-dal tisztító pályamester látványától hamar megnyugszunk.

12 ponton ingyenes Wifi Hotspot!

Teljesen kezdőket a völgy állomáson kialakított külön sípálya várja. Ide 3 órás speciélis jegyet is lehet venni.

Ha unod a síelést az NTC egész csomó alternatívát kínál. Bob, hókerékpár, szánkó, biatlon, sífutás...

Indul a sítanfolyam

 

Nassfeld - Hermagor síbérletárak

1 nap
Felnőtt   49,0 €
Gyerek   25,0 €
16,0 €
49,0 €
58,0 €

(ÖSSZEHASONLÍTVA AUSZTRIA SÍTEREPEIVEL)

Szállások Nassfeld - Hermagor vonzáskörzetében

Nassfeld - Hermagor szálláskereső


Extrák

Éjszakai pálya | Funpark | Magyar oktatók | Gyerekpálya | Gyorsasági pálya | Sífutópályák | Freeride

Ha unod a síelést...

WIFI | Szánkópálya | Jégkorcsolya

Útvonal Nassfeld - Hermagor sípályára

Síbérlet árak itt... Hójelentés itt...

Szerintetek Nassfeld - Hermagor...

JÁRTÁL MÁR NASSFELD - HERMAGOR SÍTEREPEN? MONDD EL A VÉLEMÉNYED! LÉPJ BE, VAGY REGISZTRÁLJ!

Mozgásvilág.hu szállásajánlata

Új és felújított pályaszállások
Újra megnyitották az Almhotel Kärnten-t, a 100 ágyas 4 csillagos szállodát közvetlenül a Gartnerkofel 4es-felvonó pályáinál, továbbá a közelben található a szintén négy csillagos Alm Resort Nassfeld, mely nyáron 28 új, modern apartmannal lett bővítve. Így most összesen 380 ágy áll rendelkezésre.