Hochkönig

Hochkönig Sípálya információk

A síterep zárva
52.041.019.0
540km
1071-1800m
18 Húzólift
9 Ülőlift
6 Kabinos felvonó
2023-04-04
0
km
2023-10-02
Hirdetés

Hochkönig

Salzburg tartomány legszebb síterepe

Számtalan síterep büszkélkedik azzal, hogy az adott kategóriában ők a legszebbek, legnagyobbak vagy nekik van a legváltozatosabb kínálatuk. Az azonban tény, hogy Salzburg tartományban alig találni még egy olyan régiót, amely olyan csodás kilátással büszkélkedhet, mint a Hochkönig.

A Maria Alm, Dienten és Mühlbach között található, 120 kilométernyi sípályahálózat szinte minden pontjáról mesés kilátás nyílik a régió névadójának számító impozáns hegyvonulatra.

A családokra a helyi síiskolák nagyszerű ajánlatai és kedvezményei, valamint a kifejezetten a gyermekeknek és kezdőknek kialakított speciális sípályák várnak. 

A legjobb az egészben, hogy a másfél napos síbérlettől kezdve a látogatók a Ski amadé síszövetség valamennyi sípályáját használhatják. Az összesen 270 felvonóval összekötött, 760 kilométernyi sípálya korlátlan téli élményeket ígér. Egyedülálló kaland a síelés szerelmeseinek többek között a világkupa-sorozat olyan legendás helyszínein is, mint Schladming, Flachau vagy Altenmarkt-Zauchensee.

Királytúra, termelői piac, vegán síelés

Hochkönig síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
68 €
Gyerek
34 €
1 Napos
24 €
68 €
68.5 €
(Összehasonlítva Ausztria síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Hochkönig sípályához

Szerintetek Hochkönig...

Nincs értékelés

Jártál már HOCHKÖNIG síterepén? Mondd el a véleményed!
Hirdetés