Erika - Kojšovská hoľa

Erika - Kojšovská hoľa Sípálya információk

A síterep zárva
1.05.2
286km
800-0m
6 Húzólift
1 Ülőlift
2015-03-14
0
km
2016-01-24
Hirdetés

Erika - Kojšovská hoľa

A Skipark Erika Sí-központ a Kojšovská hoľán (Kojsói havason) Kassától 25 kilométerre, északnyugatra a Volovské vrchyben (Szepes-Gömöri érchegységben) található.

A központ jellemzője a Kojsói havas csúcsa (1246 m tfm), amely a környező községekre és hegységekre messze terjedő körkilátást nyújt. A Magas-Tátrán kívül Ukrajnáig és Magyarországig is ellátni.

A Zlatá Idka (Aranyida) községbeli völgyi parkolóból a központba 3-üléses drótkötélfelvonó jár. A 2200 méter hosszú könnyű nehézségi fokú Turistická I. (I. Turistapálya) lesiklópályát szolgálja ki, amelyen kellő mennyiségű természetes hó esetében síznek. 
A központ felső részében 3 sífelvonó van. A közepes nehézségi fokú lesiklópályákat – a Pretekárska I. (I.Versenypálya) (920 m) és a Pretekárska II. (II. Versenypálya) (850 m) – mű-hóval fújják be. A Chatárska (450 m) közepes nehézségi fokú és a Turistická II. (II. Turistapálya) (520 m) könnyű nehézségi fokú lesiklópályán, természetes havon lehet sízni.

A központban néhány büfé és snowpark található.

Az alsó állomásnál sí-, hó-deszka- és bob-kölcsönző működik.

Sífutás

A központ felső részében a sífutás kedvelői találják meg a kedvükre valót. Az Erika Turistaház környékén 5 km körpálya van kijelölve. A pályát hetente egyszer, többnyire a hétvége előtt, a korcsolyázó és a klasszikus stílus számára is gondozzák.

Erika - Kojšovská hoľa síbérlet, síjegy árak

Előszezon

Felnőtt
--
Gyerek
--

Főszezon

Felnőtt
17 €
Gyerek
12 €
1 Napos
19 €
17 €
67 €
(Összehasonlítva Szlovákia síterepeivel)
Hirdetés

Útvonal Erika - Kojšovská hoľa sípályához

Szerintetek Erika - Kojšovská hoľa...

Nincs értékelés

Jártál már ERIKA - KOJŠOVSKÁ HOĽA síterepén? Mondd el a véleményed!