Erika - Kojšovská hoľa

Erika - Kojšovská hoľa síbérlet, síjegy árak

Hirdetés

Erika - Kojšovská hoľa Bérlet infó

Kassától nem messze (25 km) található a népszerű üdülőhely, Kojšovská hoľa (1246 m), amely kiváló feltételeket kínál különösen a síeléshez, de a túrázáshoz is. A kezdők, a haladók és a jó síelés vagy snowboardozás szerelmesei is élvezhetik a síelést ezen a helyen.

A Szlovákiának erre a gyönyörű vidékére látogatóknak érdekes kilátás nyílik a Magas- és az Alacsony-Tátra panorámájára, de a közeli völgyekben és a környező hegyekben is élvezhetik a gerinctúrákat vagy a sétákat. A legvonzóbb turistautak közé tartozik a Predná holica, a Lajoška hütte és a Jahodná hütte főútvonalának átkelése. A sífutás és a tágabb értelemben vett túrázás szerelmesei mellett különösen a lesiklók jöhetnek szóba, akiket modern közlekedési eszközök (háromüléses felvonó és felvonók) szolgálnak ki, amelyeknek a teljes szállítási kapacitása óránként mintegy 4700 fő. E gyönyörű sport szerelmesei számára általában december közepétől március végéig állnak rendelkezésre különböző nehézségű, gondozott pályák. A kedvező hóviszonyok és a műhó használata miatt azonban még nincs vége a szezonnak!

A 800 m feletti magasságban ez a régió a mérsékelten hideg vagy hideg és csapadékos éghajlatú területhez tartozik, hideg téllel, amikor a havi átlaghőmérséklet -2 és -3 °C (december, március), illetve -4 és -6 °C (január, február) között mozog. Az átlagos hótakaró februárban tetőzik (50-60 cm), a többi téli hónapban pedig eléri a 30-40 cm-t.

Erika - Kojšovská hoľa síbérlet, síjegy árak

Főszezon

 
Felnőtt/Gyerek
1 Nap
17/12 €

Mennyire drága Erika - Kojšovská hoľa

1 Napos
19 €
17 €
67 €
(Összehasonlítva Szlovákia síterepeivel)
Hirdetés