Menü

2008.12.02.     Hozzászólás 0

Téli élmények a karintiai Nockberg-hegységben

A sípályáról a termálfürdőbe – ez Bad Kleinkirchheim mottója. A szabadidős programok kínálata itt ugyanis az izgalmas sípályáktól a forró fürdőkig terjed. Egyrészt 103 kilométernyi sípálya, 26 modern felvonó és 880 hóágyú gondoskodik a feledhetetlen téli kikapcsolódásról.

A Nockberg-hegységben ráadásként világbajnoki élmények várják a vendégeket: az Alpok egyik leglátványosabb és legigényesebben kialakított világkupa-lesiklópályáját fedezhetik itt fel a síelők, amelyet a völgy híres szülöttje, Franz Klammer után neveztek el.

 

A síelés után az üdülővendégeknek különleges kényeztetésben lehet része. A felújítás után újra megnyitott Római termálfürdő jól példázza, hogy Bad Kleinkirchheim megérdemelten kapta meg az „Alpesi wellness” nemzetközi elismerést. A római stílusú termálfürdő az egyik legszebb alpesi wellnessoázisként 4000 négyzetméteren és három emeleten kínál kényeztető kikapcsolódást a vendégeknek, és felüdülést a megfáradt izmoknak.

 

„Sí és termál ajánlatcsomag”: 7 éjszaka egy reggelizőpanzióban, hétnapos síbérlet a Bad Kleinkirchheim/St. Oswald síterepre, 7 belépőjegy fél áron a két termálfürdő egyikébe. Foglalható 266 eurótól személyenként.

Olvass többet a témáról: bad kleinkircheim, sípálya