Sissi park Lachtal eredményhirdetés

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2015/12/14
Év eleji téli üdülést sorsoltunk.
Hirdetés

Szállást keres Ausztria legkedveltebb sírégióiban?

A Sissi Park 3 sírégióban (Lachtal, Schladming, Nassfeld),

exkluzív belsőépítészeti kialakítású saját szaunás apartmanokkal

várja a síelni és snowboardozni vágyókat. A sírégiók festői hegyvidékeinek csodálatos panorámáját saját teraszukról élvezhetik az idelátogatók.

 

Lachtal

Lachtal a gyermekes családok barátja, a nekik kínált eszközök segítségével még élvezetesebb lehet számukra a síelés. 

 

 

Az 1650 m magasan található három épületében 22 db exkluzív apartmannal várjuk új és visszatérő vendégeinket. A sírégió festői hegyvidékének csodálatos panorámáját saját, déli fekvésű teraszukról élvezhetik az idelátogatók. Az épületek földszintjén találhatóak sítárolók, amelyek a sífelszerelések kényelmes és biztonságos elhelyezését biztosítják.

 

Schladming

A Schladming - Dachstein sírégió közel 230 km-nyi sípályát és közel 90 síliftet foglal magába.

 

 

A régiót kettészelő Enns folyó völgyében sorakoznak a hangulatos települések, melyek mindegyike számtalan program- és túralehetőséget kínál a turistáknak. A folyótól északra a Dachstein örökké havas, közel 3000 méter magas masszív tömbje tornyosul, mely ideális családok és a freestyle téli sportok szerelmeseinek.

 

Nassfeld

Nassfeld, Ausztria 10 legjobb síterepének egyike 30 modern sífelvonóval, valamint 110 km hosszúságú, jól karbantartott sípályával várja a látogatókat.

 

 

Az olasz határ közvetlen közelségének köszönhetően érzékelhető a déli hangulat így az autentikus olasz éttermek és osztrák hütték váltogatják egymást. A kilátás a hegyről az átlag feletti napsütésnek köszönhetően lélegzetelállító.

 

Sorsolás!

1 db stúdió apartman a lachtali Sissi Parkban 2+2 fő részére, január 4-7 között, svédasztalos reggelivel.

Bieder Balázs - Győr

Hirdetés