Schladming-Dachstein - téli üdülés világbajnok színvonalon Hír

(x) - Támogatott tartalom
2014/12/08
Ahol a síelés a legjobban ízlik...

A 2013-as alpesi sí világbajnokság is igazolta a régió egyedülálló sokszínűségét úgy a sípályákon, mint a sípályákon kívül. Összesen 230 kilométernyi sípálya, valamint 85 felvonó és sílift kínál határtalan téli élményeket. A négy hegyen átívelő schladmingi sípályarendszer a Hauser Kaibling, a Planai, a Hochwurzen és a Reiteralm hegyeket köti össze egymással.

 

Téli élmények a sípályákon kívül
A régió mágnesként vonzza mindazokat is, akik a síelés mellett további élményekre is vágynak. Legyen szó a hóborított tájon át tett hótalpas kirándulásról, a sípályák karbantartásának testközelből való megfigyeléséről vagy egy vidám szánkópartiról – itt az üdülés igazán különleges kalandokat tartogat.

 

Ahol a síelés a legjobban ízlik
97 alpesi kunyhó, amelyik mindegyike más, különleges vonzerővel bír. Nagy vagy kicsi, terasszal, játszótérrel vagy hangulatos kandallóval – nálunk egészen biztosan megtalálja mindenki a számára legmegfelelőbb hüttét. A kulináris ötletgazdagságnak és a stájer ínyencfalatoknak köszönhetően az alpesi kunyhók házigazdái egészen biztosan belopják magukat a vendégek szívébe. Az asztalra csak a stájer konyha ízletes fogásai kerülhetnek: a kínálat a sűrű és ízletes levesektől a hegyi sajttal készülő fánkon át egészen a friss, házi készítésű rétesig terjed.

 

schladming-dachstein_skiing-c-ikarus.cc-1200-hirlevel.jpg
schladming-dachstein_skiing-c-ikarus.cc-1200-hirlevel.jpg

 

Ingyenes WIFI
Így mindig online lehetünk és megoszthatjuk személyes észrevételeinket, az átélt látványos pillanatokat és üdülési élményeket az otthont maradt barátainkkal. Mindez lehetséges a több mint 400 csatlakozási ponttal rendelkező ingyenes WIFI-hálózatnak köszönhetően. Az ingyenes „Ski amadé Guide” applikáció pedig segít, hogy soha nem veszítsük el az áttekintést. 

 

Ski amadé – Ausztria legnagyobb síszövetsége
A Schladming-Dachstein üdülőrégió része a Ski amadé síszövetségnek, Ausztria legnagyobb síparadicsomának. 25 híres téli üdülőhely, 270 modern felvonó és 760 kilométernyi tökéletesen karbantartott sípálya várja itt a téli sportok kedvelőit. A kínálatot síszervizek, síkölcsönzők és síiskolák széles választéka teszi teljessé. A Ski amadé síbérlet pedig igazi többletértéket kínál: egyetlen síbérlettel a Ski amadé mind az öt sírégiója felfedezhető és minden érzékszervünkkel átélhető.

További információk
www.skiamade.com

 

Kapcsolat
Urlaubsregion Schladming-Dachstein
Ramsauerstr. 756
A- 8970 Schladming
Tel.: +43 (0) 3687-23310
info@schladming-dachstein.at