Nézz ki az ablakon! Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2010/01/30
Nyílván leesett, hogy leesett egy nagy rakás hó! Természetesen a hazai sípályákon sincs ez másképp...
Hirdetés
Dobogókő sípálya: Végre olyan mennyiségű hó érkezett Dobogókőre, ami már elegendő a ratrakkal történő pályakezeléshez! Jelenleg (szombat 10 órai adat) 20-30 cm hó borítja a lejtőket, de olyan intenzitással esik, s jósolják is a további havazást, hogy már-már borítékolható az esti pályakarbantartás és egy remek pálya holnapra! Természetesen a bobcat-et is bevetik, s a pálya hamarabb kikopó tetejére extra hómennyiséget szállítanak vele, melyet a ratrakkal terítenek ( valahogy úgy, mint ebben a múlt szezonban készült felvételen: http://www.youtube.com/watch?v=u0UDz1cXdJE )
Vasárnaptól tehát folyamatos üzem Dobogókőn minden nap 9-16 óra között, amíg csak a hó kitart! További pályainfok, és árak ….
 
Visegrádi sípálya: HAVAZIK! Reggel a hókotrás megtörtént, bizonytalanoknak a Fellegvár felöli utat ajánlják! Nyitva a tubing és a Big Air!! Sorállásnál +2 felvonót indítanak! Nyitott pályák: 1/a, 2/a, bébi és a TUBING, 5 db felvonóval (BCDFG) További pályainfók, és árak….
 
Eplény-Síaréna: !!!MINDEN ÜZEMEL!!! !!!MINDEN ÜZEMEL!!! !!!MINDEN ÜZEMEL!!! Nyitva az összes pálya, 4,3 km hosszan lehet síelni, snowboardozni. Működik az összes lift 2800 méter összhosszúságban, 6900 fő/óra kapacitással Havazik! Délig 10-15 cm friss hó várható!!! További pályainfok, és árak...  
További hazai sípályák...
No és persze ilyenkor remek dolog kirándulni, szánkózni, popsisízni, vagy csak kiállni a ház elé egy bögre forraltborral...
 
Hirdetés