Hol lehet síbérletet venni online? Hír

Hol lehet síbérletet venni online? Hír

Lipi
2017/11/22
A síterepek is felfedezték maguknak a korszerű technikai megoldást.
Hirdetés

Nincs többé türelmetlen sorban állás, nem kell utazási irodák, turisztikai hivatalok szolgáltatásait igénybe venni azért, hogy előre megváltsuk jegyünket, bérletünket aktuális síelésünkhöz. Ülj le a fotelbe, böngészd végig a hóviszonyokat (a legjobb hójelentés itt), s a számítógép előtt ülve, vagy mobiltelefonnal a kezedben online vásárold meg a jegyed a hétvégi téli kiruccanáshoz.

 

Ez kell hozzá: regisztráció + KeyCard

Csak regisztrálni kell magunkat az adott síterep oldalán, s már válogathatunk is a nekünk megfelelő jegyek vagy bérletek között, amelyeket a régi síbérletünk kódjával (ez az ún. KeyCard), valamint a bankkártyánk segítségével egyszerűen megválthatunk. Ha nincs az előző évekből ilyen síbérlet-kód a birtokunkban, akkor most még oda kell fáradnunk a jegypénztárhoz.

Az online értékesítés az életünk számos területén működőképesnek bizonyul, egyszerűsíti a mindennapokat, s egyre több sírégió ismeri fel, hogy az új technikai megoldásokkal, időt, pénzt spórolva tömegesen érhetők el az emberek.

 

Online síbérlet vásárlás Forrás: Pexels.com
Online síbérlet vásárlás
Kép forrása: Pexels.com

 

Nézzük meg, hogy a magyarok által közkedvelt területeken hogyan tudunk élni az online vásárlás lehetőségeivel.

 

Ausztria sípályái online bérletvásárlással

Ski Amadé

Ski Amadé 5 sírégió, 25 síparadicsomának pályái közül válogathatnak azok, akik a Ski Amadéban képzelik el téli vakációjukat.

A Ski Amadé az első olyan régió volt Ausztriában, amely lehetővé tette interneten keresztül a síbérlet vásárlást.

 

  

A jegyek a régió mobil applikáció fejlesztésének köszönhetően akár a pálya alján, a sílift előtt állva megválthatók, a vásárlást követően néhány másodperccel aktiválódik jegyünk, a folyamathoz pedig a Ski Amadé biztosítja a wifit is, amely a síterület minden pontján elérhető. 

 

Sölden, Nassfeld, Murau, Lachtal és a többiek

Saját online jegyértékesítő felülete van Sölden síterepnek is (a jegyértékesítő felület itt, a sípálya minden fontos infója pedig itt található), illetve a Skiline és a rendszernek köszönhetően számos síterep, például Nassfeld, , vagy akár Lachtal jegypénztárainál sem kell többé várni a sorunkra.

 

 

Online síbérlet vásárlás Szlovákiában

Donovaly

Idén a Park Snow Donovaly is feliratkozott az online-rendszert működtető síterepek sorába. Ettől a síszezontól minden látogató számára adott a lehetőség, hogy már otthon, kényelmesen megvegye síbérletét. A folyamat egyszerű: csak rendelkezni kell egy chipkártyával, amely egy korábbi Donovaly síelés vagy bobpálya használat során maradt nálunk, de megfelelő a SKIDATA rendszerben lévő osztrák vagy szlovák síparadicsomból megmaradt kártya is, amelynek kódszámával az interneten keresztül feltölthető a 3 órás sí jegytől a szezon bérletig minden belépő.

Donovaly Online Bérletvásárlás Forrás: Mozgásvilág.hu
Donovaly Online Bérletvásárlás
Kép forrása: Mozgásvilág.hu

Egyszerűen csak regisztrálni kell a  (magyarul is tud), amelyen a személyes adatok és a chipkártya számának megadásával - a fizetést követően - már mehetünk is síelni az általunk választott időpontban.

 

Online síbérlet vásárlás Magyarországon

Eplény

Az eplényi Síarénában lehetőségünk van szezonbérletünk online megvásárlásra. Név, cím, kategória (felnőtt,  diák vagy nyugdíjas), telefonszám, e-mail cím kitöltésével, új kártya esetén igazolványkép küldésével igényelhetünk síbérletet (erre a címre kell küldeni: berlet@siarena.hu). A síközponttól kapott válasz e-mail tartalmazza a fizetendő összeget, és a bankszámla számot, ahová utalnunk kell. A közlemény rovatba a „szezonbérlet“ szót kell beírni. Fontos, hogy régi béreltünket mindenképpen postázzuk vissza (Síaréna Kft, 8413 Eplény Veszprémi út 66/A), különben a vásárlás nem valósul meg. Az e-mailen megkapott voucher segítségével új bérleteinket át tudjuk venni a pénztárnál. A teljesen online jegyvásárlás jövőre, egy újabb fejlesztést követően fog megvalósulni.

 

Szóval, mielőtt felállnál a monitorod elől és elindulnál síelni, ülj le a monitorod elé és vegyél síbérletet.

Hirdetés