Menü

2008.09.16.     Hozzászólás 0

Hochkönig, a családok síterepe

A Salzburg tartománybeli Hochkönig régió a széles, biztonságos sípályák, a magas színvonalú szolgáltatások, a különböző akciók révén különösen kedvelt a családok körében.

A 34 felvonóval, 150 kilométer sípályával rendelkező régió tavaly olyan kitüntetést kapott, mellyel elismerték, hogy ideális feltételeket kínál a kezdőknek, gyermekeknek és fiataloknak, az ADAC utazási magazinjának felmérésében pedig a második helyre került a gyermekbarát szolgáltatások tekintetében.

Renate Ecker, a régió turisztikai hivatalának igazgatónője budapesti sajtótájékoztatóján a további előnyök közé sorolta, hogy még titkos tippnek számítanak (Magyarországon is most mutatkoztak be először), így náluk még nincs zsúfoltság. Az idei tél 8 millió euróba került újdonsága a Mühlbachban található Kings-Cab nyolcszemélyes kabinos felvonó.

A szezonnyitó ünnepségek december 18-21. között lesznek Maria Almban. A www.hoechkoenig.at honlapon számos akciót kínálnak, például a gyermekeknek, fiataloknak 35 százalékos hétvégi engedményeket, a 60 éven felüli üdülővendégeknek pedig hatnapos síbérletet ingyen.

Olvass többet a témáról: sípálya