Giga síparadicsom a küszöböd előtt - Flaine Hír

Mozgásvilág.hu
2009/12/29
Egyike a legnagyobb francia síterepeknek, köszönhetően a 133db, 265km hosszú gondosan üzemeltetett pályának...
Hirdetés

A franciaországi Flaine település a Haute-Savoie régióban , Geneva és a Mont-Blanc közelében található. Egyike a legkönnyebben megközelíthető Francia alpok-béli síüdülőknek, mivel mindössze 30 km-t kell megtenni az A40-es autópályáról és a genevai reptérről is alig több, mint egy óra alatt megérkezhetünk.

 

Hatalmas Síterep

Le Grand Massif egyike a legnagyobb francia síterepeknek, köszönhetően a 133db, 265km hosszú gondosan üzemeltetett pályának... amik a küszöbödnél kezdődnek! Természeti adottságai közé tartozik a különösen kedvező hómennyiség is. Flaine egy modern, autómentes település üzletekkel, bárokkal, éttermekkel, ahol az egész napoks csúszkálást vezetheted le.

 

Környezettudatosság

A sípálya gépparkját környezetbarát olajjal működtetik, de még a nyílvános illemhelyek szennyét is megfelelően kezelik a 2007-ben épített szennyvíztisztító központban.

A fűtöberendezés földgázzal üzemel, ami egyben az elektromos energiát is adja: A forró víz előállítása közben gőz jön létre, ami az elektromos generátort is meghajtha. Így nem csak nem jut a gőz a légtérbe, de még hasznos energiát is ad.

 

Események

Női szezon 2010 március 6-13 Ezen a héten a sportos nőké a főszerep. Próbáld ki az összes téli sportolási lehetőséget, amit kifejezetten nőknek ajánlanak!

Bon Appétit! 2010 Március 14-20 Egy hét a gasztronómia szerelmeseinek

Jazzy! Flaine jazz hét 2010 április 4-10 Élvezd a síelést jazzmuzsika mellett!
Hirdetés