Aktívan a hosszú hétvégén Hír

Mozgásvilág.hu
2011/02/16
Négy napos hoszúhétvége lesz március 15-e alkalmából. Élvezd ki a négy napot, majd később ledolgozod :)
Hirdetés
Hivatalosan a március 14-i hétfőt az azt követő szombaton (19-én) fogjuk majd ledolgozni, így van 4 nap Hawaii 12-től 15-ig . Tudjuk, hogy ez így első hallásra rengetegnek tűnik és nem is tudjátok mit kezdjetek vele, ezért ajánlunk pár helyszínt, ahol nem tékozolhatjátok el az értékes napokat :)
 
Túra (vagy akár síelés) a Bakonyban Fedezd fel gyalog, vagy kerékpáron a vízesést, a kilátót, a Vinye szurdokot, vagy az ősfenyvest és ha az időjárás megengedi, akár síelhetsz is még egy utolsót az eplényi Nordica síarénában. 3 nap/2 éjszaka (félpanzió, wellness, szabadtéri sportjátékok, stb.): 56 000 Ft/szoba 2 fő részvételével Részletekért klikk ide!
 
Utolsó síelés a Kitzbüheli Alpokban A Hotel Hoch Tirol bejáratától 100 méterre lehet beszállni a 2 kabinos felvonóba, ami a 2000 feletti csúcsokig visz. A síterep hóbiztosságát az időjárás szeszélyeit kikerülvén 196 hóágyú biztosítja. 5 nap / 4 éjszaka (félpanzió, síbérlet, masszázs, szauna) -> 349 EUR/fő   Részletekért klikk ide!
 
Lazulás Stájerországban A mesés grimming hegy lábánál, 812 méteren fekszik a Wanderhotel, aminek hátsó kertjéből indul a sífutópálya és számos túraútvonal, de ha csak élvezkedni akarsz, akkor 5 perc séta után wellneskedhetsz a Grimming Therme fürdőben. Reggelivel: 36 EUR/fő/éj Részletekért klikk ide!
 
Síszezon búcsúztatás Szlovéniában Krvavec a gyermekpályáktól kezdve a gyakorlópáláyig, a haladó és a profi lejtőkön keresztül a Funpark kedvelőinek nyújtja szolgáltatásait. Krvave nyerte a Szlovénia legjobb síterepe címet 2006/07, 2007/08 és 2008/09 szezonban! Családi apartman: 70 EUR/éj/4 tagú család részére 2 nap uszoda használattal. Részletekért klikk ide!
 
Márciusi felüdülés a szlovén Ribnisko Pohorje-n Élvezd ki az síszezon utolsó napjait pályaszálláson, éjszakai síeléssel megspékelve. Március 12-15. - 4 nap/3 éjszaka síbérlettel 145 EUR (síbérlet nélkül 105 EUR) Részletekért klikk ide!
 
Ha nem bírsz várni március 15-ig, akkor síelj Karintiában a 2 napos 2 személyes nyeremény síbérletünkkel! Klikk ide!
Hirdetés