Menü

2011.06.15.     Hozzászólás 2

(x)

Legújabb túraajánlatunk: Kerékpártúrák a Balaton északi partján és a Balaton-felvidéken

Folyamatosan bővülő hazai és európai túraajánlataink közül mindenki talál kedvére valót, aki szeret mozogni és aktívan kikapcsolódni.


BikeLine Travel
 

Túráinkat mindenkinek ajánljuk, aki szeret mozogni és aktívan kikapcsolódni, legyen szó akár:
- családokról
- baráti társaságokról
- aktívan sportolókról, vagy
- hétvégente kerékpározókról

 

Laza kikapcsolódás finom badacsonyi borokkal
Útvonal: Balatonfüred – Tihany - Badacsony – Kékkút - Köveskál - Balatonfüred
Szállás: Badacsonyban egy hangulatos helyi panzióban
Megtett távolság: 94 km (49/45 km)
A túra ára: 69 €/fő-től*
*=az indulók létszámától és a foglalás időpontjától függően
Balatonfüred híres sétányáról, a Tagore sétányról indul a túra a szálláshelyünkül szolgáló Badacsony irányába. Útközben ellátogatunk a XI. századi Tihanyi Bencés Apátságba, majd Badacsony lenyűgöző dombjai felé vesszük az irányt. A Káli-medence olyan gyöngyszemeket tartogat számunkra, mint Kékkút, vagy Köveskál, ahol érdekes látnivalókkal várják a betérőket a vendégszerető helybéliek. Balatonfüredre egy élményekkel teli nap után az esti órákban érkeznek vissza.
Bővebben...

 

81620-001.jpg

 

Sportos két napos
Útvonal: Balatonfüred – Tihany - Badacsony – Tapolca – Köveskál - Nagyvázsony – Balatonfüred
Szállás: Badacsonyban egy hangulatos helyi panzióban
Megtett távolság: 112 km (49/63 km)
A túra ára: 69 €/fő-től*
*=az indulók létszámától és a foglalás időpontjától függően
Balatonfüred gyönyörű sétányát elhagyva Tihany a következő megálló, ahol ellátogatunk a XI. századi Bencés Apátságba. Kitérőnk után folytatjuk utunkat Badacsony dombjai felé, szállásunk helyszínére. Másnap felfrissülve tekerünk Tapolcára, ahol a csillogó Malomtó vize, a Tavasbarlang kristálytiszta, gyógyító levegője biztosítanak élményteli kikapcsolódást. Tapolcáról Köveskálon keresztül Nagyvázsony felé vesszük az irányt, s megtekintjük Kinizsi Pál egykori várát. Balatonfüredre egy élményekkel teli nap után az esti órákban érkeznek vissza.
Bővebben...

 

Történelmi kincsek nyomában
Útvonal: Balatonfüred – Tihany - Badacsony – Tapolca – Köveskál – Nagyvázsony – Balatonfüred
Szállás: Badacsonyban és Köveskálon
Megtett távolság: 112 km (49/26/37 km )
A túra ára: 99 €/fő-től*
*=az indulók létszámától és a foglalás időpontjától függően
A Tagore sétányról indul a túra Badacsony irányába. Útközben érdemes ellátogatnunk a XI. századi Tihanyi Bencés Apátságba, mely méltán híres gyöngyszeme az északi partnak. Kitérőnk után folytatjuk utunkat Badacsony dombjai felé, szállásunk helyszínére. Másnapi úti célunk Tapolca,  ahol a csillogó Malomtó vize, a Tavasbarlang gyógyító levegője, az utcák-terek köztéri alkotásai biztosítanak élményteli kikapcsolódást. Tapolcáról a 20 km-re fekvő Köveskál felé vesszük az irányt, ahol második szállásunk is található. A település egyik látványossága a Mini Galéria. Köveskálon járva vétek kihagyni a házi bodzaszörpöt, zsíroskenyeret vagy a kerékpáros pihenőhely udvaráról elénk táruló pazar kilátást. A tartalmas reggelit követően frissen indulunk utunkra Nagyvázsony felé, mely település a törökverő Kinizsi Pál egykori váráról ismert leginkább. Balatonfüredre egy élményekkel teli nap után az esti órákban érkezünk vissza.
Bővebben...

 

81620-002.jpg

 

Kényeztetés és kaland
Útvonal:  Balatonfüred – Tihany - Badacsony– Hévíz – Keszthely– Tapolca – Köveskál– Nagyvázsony – Balatonfüred
Szállás: Badacsonyban, Keszthelyen és Köveskálon
Megtett távolság: 163 km (49/35/42/37 km)
A túra ára: 139 €/fő-től*
*=az indulók létszámától és a foglalás időpontjától függően
Balatonfüred gyönyörű sétányát elhagyva Tihany a következő megálló, ahol ellátogatunk a XI. századi Bencés Apátságba. Kitérőnk után folytatjuk utunkat Badacsony dombjai felé, szállásunk helyszínére. Négy napos utunk során megmártózhatunk Hévíz messze földön híres gyógyvizeiben, ellátogathatunk a csodaszép Festetics-kastélyba Keszthelyen, vagy épp a Tapolcai tavas barlang gyógyító levegőjét élvezhetjük a napsütéses időben. Tapolcáról Köveskál felé vesszük az irányt, ahol egy igazi kuriózum, a Mini Galéria és egy, a kerékpárosok kedvét kereső pihenőhely várja a betérő túrázókat. Szállásunkat egy hangulatos helyi panzióban foglaljuk el. Másnap reggeli után Nagyvázsony felé indulunk, s megtekintjük Kinizsi Pál egykori várát. Balatonfüredre egy élményekkel teli nap után az esti órákban érkeznek vissza.
Bővebben...

 

Árainkról, bővebb információkról és további kerékpáros túráinkról érdeklődj a www.bikelinetravel.hu oldalon, vagy az alábbi telefonszámon: + 36 20 426 5161.

A „Balaton Bike Fest” rendezvény ideje alatt 10-20 %-os kedvezménnyel próbálhatod ki túráinkat!*
Megtalálsz bennünket Balatonfüreden, a Tagore sétányon felállított Információs és túrasátrunkban, a Bianchi bemutató mellett (a mólónál).

Válaszd az aktív kikapcsolódást, szeretettel várunk!

 

Elérhetőségek:

BikeLine Travel
www.bikelinetravel.hu
travel@bikeline.hu
tel.: + 36 20 426 5161

Olvass többet a témáról: Túraajánló