Menü

2007.06.21.     Hozzászólás 0

Rafting VB-re indul a Kanyon Raft Team

Dél-Korea ad otthont a június 27-től július 2-ig tartó 2007-es Rafting VB-nek, melyen a Kanyon Aktív csapata is részt vesz. Hosszú huzavona után végül szombaton útra is kelhet a már eddig is szép eredményekkel büszkélkedhető brigád.

A kanyonos túravezetőkből álló versenycsapat minden jel szerint a valaha volt legerősebb magyar csapatként készül az idei versenyekre. A jelenlegi csapat főként komoly versenyzői múlttal rendelkező, fiatal kenusokból áll, de nem hiányoznak a tapasztalt veteránok sem.

Heti 8-10 edzéssel készültek a szezonra és a fő cél a dél-koreai világbajnokságon az élmezőnyben végezni. Igaz, sokáig kérdéses volt a kijutás és az elsődleges szempontot maga a Dél-Koreai út megszervezése jelentette. Hála a csapat népszerűségének és az időközben elért eredményeknek, a szombati indulás már biztosra vehető.

Az osztrák Európa Kupa futamon kemény viadalon összetettben sikerült a dobogó III. fokára jutniuk, a Horvát Kupán másodikként fejezték be a versenyt, megmutatva ezzel, hogy a kanyonosoknak vitathatatlanul ott a helye Európa élvonalában.

A Kanyon Raft Team tagjai: Erdélyi Zoltán, Fodor Szabolcs, Iványi Gábor, Kovács Zoltán, Schromm Barna, Zala György és Markovics András

Ezúton kívánunk sikeres szereplést a csapatnak!
A verseny eseményeiről természetesen mi is beszámolunk!

- Mozgásvilág.hu -