Trek Superfly FS 9.7 SL

2014/04/25
Hirdetés
Felszereltség
Váz Villa Fully, karbon egyenesebb testtartás tapered (1-1/8" - 1,5") fejcső belső kábelezés Váz rugóstag: 0-120 mm Lock-out: Van 12 mm tengely Fox 32 Float CTD Külső csillapítás állítási opció Lock-out: van Villa rugóút: 0-120mm 15 mm tengely     Fék Váltó Shimano SLX hidraulikus tárcsafék 160mm- 160 mm rotor SRAM X9-X7     Hajtómű Kormány SRAM szélesség: 640-720mm között    
Szubjektív vélemények   Kimura Az egyik legjobb ösztelós monti volt amin ültem. Két dolgot cserélnék, a markolatot, és egy állítható nyeregrudat, de igazából így is jó volt, ahogy volt. Felfelé ülve semmit nem mozgott be, rendkívül fürge és jól halad.
CicaBetty Nagyszerű kerékpár. A kipróbált járgány váza nekem kicsit magas, de amúgy semmi hátránya nem volt. Váltó pöccre vált, fék, első, -hátsó teló, minden tökéletes rajta. Hullámos terepen kifejezetten élvezetes, olyan, mintha az ember valami hintón ringatózna.
KisDzsoni Próbáltam valami rosszat vagy apró kellemetlenséget megemlíteni a bringával kapcsolatban, de nem tudok. Egyszerűen csak egybe volt. Felfelé is lefelé is, minden helyzetben.
Vertich Tamás XC-re,  maratonra, öreg turistáknak  nagyon faja.
Teszteltük: Klikk ide! Hasonlítsd össze más bringákkal!
Hirdetés