Rose Root Miller Supertrail mtb

Rose Root Miller Supertrail mtb

Benecz Ferenc
Benecz Ferenc
2016/07/11
Hirdetés

Évek óta széles vigyorba húzódik a szám, amikor a Root Millerre ülök. Pár éve egy nagyon univerzális bringát hoztak össze a német fejlesztők, mellyel jól lehet mászni, és lefele is eresztheted kevés kompromisszummal. 2017-re tovább fokozták az élményt, amit a modell nyújt. 

 

 
Elemében van az extrémebb pályákon is Kép forrása: Paraferee
 

 

Eddig csak 29”-os kerekekkel használhattuk a modellt, mostantól viszont 27,5”-lal is rendelhető, ráadásul a váz kialakításnak köszönhetően elfér benne a 27,5+ vagy akár 29+ méret is! A tesztgépben levő 29”×2,6” szett körül olyan sárférő hely maradt, ami sok kisebb gumival szerelt más márka megirigyelhetne… 

Újdonság a Supertrail verzióban a 140/140 mm rugóút, ami a 2,6”-os 29er gumikkal párosítva úgy kitolja a kompromisszummentes gurulás határait, hogy a tank.

 

 
Könnyű és játékos bringa Kép forrása: Paraferee
 

 

Apró finomság még, az új, fémből készült belső kábel elvezető rögzítő fedél, ami nem csak a szerelést segíti, de pár évnyi használat után is fixen fogja tartani a kábeleinket. A fő forgáspont csapágy átmérője meg lett növelve, ezzel nagyobb teherbírással ruházva fel azt.
Hirdetés