Menü

Összes termék a kategóriában

Rose Root Miller Supertrail

Rose Root Miller Supertrail

Klikk a képre a galériáért!

Évek óta széles vigyorba húzódik a szám, amikor a Root Millerre ülök. Pár éve egy nagyon univerzális bringát hoztak össze a német fejlesztők, mellyel jól lehet mászni, és lefele is eresztheted kevés kompromisszummal. 2017-re tovább fokozták az élményt, amit a modell nyújt. 

 

 Elemében van az extrémebb pályákon is

 

Eddig csak 29”-os kerekekkel használhattuk a modellt, mostantól viszont 27,5”-lal is rendelhető, ráadásul a váz kialakításnak köszönhetően elfér benne a 27,5+ vagy akár 29+ méret is! A tesztgépben levő 29”×2,6” szett körül olyan sárférő hely maradt, ami sok kisebb gumival szerelt más márka megirigyelhetne… 

Újdonság a Supertrail verzióban a 140/140 mm rugóút, ami a 2,6”-os 29er gumikkal párosítva úgy kitolja a kompromisszummentes gurulás határait, hogy a tank.

 

 Könnyű és játékos bringa

 

Apró finomság még, az új, fémből készült belső kábel elvezető rögzítő fedél, ami nem csak a szerelést segíti, de pár évnyi használat után is fixen fogja tartani a kábeleinket. A fő forgáspont csapágy átmérője meg lett növelve, ezzel nagyobb teherbírással ruházva fel azt.

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.