Vredestein játék sorsolás

Vredestein játék sorsolás

Mozgásvilág
Mozgásvilág - Támogatott tartalom
2022/06/13
Csúcsminőségű Vredestein kerékpárgumit sorsoltunk.

Vredestein

110 évnyi tapasztalattal a háta mögött a Vredestein ma Európa egyik elsőosztályú gumiabrincsgyártója. A Vredestein jövőképe mindig is ugyanaz volt. Újraértelmezni a közlekedés módját olyan gumiabroncs-termékek tervezésével és fejlesztésével, amelyek a teljesítmény, a biztonság és az irányíthatóság terén globális mércét állítanak fel. A kutatásba és fejlesztésbe történő beruházásaik révén továbbra is úttörő szerepet töltenek be, és olyan gumiabroncs-termékeket gyártanak, amelyek minden évszakban kivételes vezetési élményt nyújtanak a felhasználóknak. A világ folyamatosan változik, és vele együtt változik a közlekedésünk módja is. A Vredestein célja, hogy a jövő nagy teljesítményű gumiabroncs-technológiájával alkalmazkodjon napjaink mobilitási igényeihez, legyen szó kerékpározásról, mindennapi vezetéséről vagy mezőgazdasági műveletekről.

Vredestein nyereményjáték-2
Vredestein nyereményjáték-2
Vredestein nyereményjáték-1

Vredestein kerékpár gumiabroncsok

A Vredestein kerékpáros kínálatában városi-, túra-, országúti-, gravel-, mountainbike- és ebike felhasználásra is találunk megfelelő külsőgumit. Országúti kínálatában jellemzően olasz hangzású (Superpasso, Fiammante, Freccia, Superiore, stb.) köpenyeket találunk, melynek az olaszok kerékpáros szenvedélye és a termékfejlesztésben részt vevő olasz tervezők (Giugiaro, Frascoli) a magyarázata. Mountainbike külsők között találunk strapabíró túraabroncsokat és kiélezett versenyzésre alkalmas gumikat is (Black Panther), a városi környezethez nem csupán képességeiben, de megjelenésében is alkalmazkodó, autentikus külsőket (Retro), extrém defektvédelemmel ellátott túragumikat (Perfect Xtreme) és változatos terepre alkalmas, belsőmentes köpenyeket (Aventura) is.

A Vredestein kerékpáros külsőket Magyarországon a Moped91 Kft. forgalmazza, közvetlen vásárlásra a lynx Bicycle webshopban van lehetőség.

Vredestein gumik

Vredestein nyereményjáték-4
Vredestein nyereményjáték-4

Nyereményjáték sorsolás

Csúcsminőségű Vredestein gumiköpenyt nyert: Czuppon Tibor

Játékszabályzathoz klikk ide!