Városi kerékpárok 2018

Simon Ádám
Simon Ádám
2018/02/27
Közlekedj kerékpárral városon belül, vagy települések között is, gyorsan, vagy elegánsan... csak rajtad áll.
Hirdetés

B\'Twin Tilt 100 összecsukható kerékpár Forrás: Decathlon
B'Twin Tilt 100 összecsukható kerékpár
Kép forrása: Decathlon

B\'Twin Tilt 100

Minimális helyigény: ideális olyan városi közlekedéshez, ahol buszra, metróra vagy liftbe kell szállni. Könnyen és gyorsan összecsukható. Egysebességes váltó, minimális karbantartást igényel. Oldalirányban hajtható össze: 70%-kal csökken a kerékpár helyigénye: összecsukva: (h/m/sz) 78x66x41 cm. Élethosszig tartó B’TWIN jótállás: váz, villa, kormány (a zsanér kivételével), kormányszár.

45 990 Ft

 

Érdekel

 

B\'Twin Elops 500 Forrás: Decathlon
B'Twin Elops 500
Kép forrása: Decathlon

B\'Twin Elops 500

Kényelmes városi kerékpár (holland stílusú), 27 kg teherbírású csomagtartóval, kosárral, sárvédővel, dinamós világítással, kitámasztóval és defektvédelemmel ellátott gumiköpennyel felszerelve.  6 sebesség, kormány kifordulás elleni rugó. Élethosszig tartó B’TWIN jótállás: váz, villa, kormány, kormányszár.kormány, kormányszár.

74 990 Ft

 

Érdekel

 

B\'Twin Elops 920 Forrás: Decathlon
B'Twin Elops 920
Kép forrása: Decathlon

B\'Twin Elops 920

Mindennapi városi kerékpározáshoz, kényelmes, teljesen felszerelt kerékpár. Vázba épített lopásgátló, sárvédő, kitámasztó, csomagtartó (25 kg). Fényvisszaverő külső gumi (70 m), dinamós világítás (30 m) elöl és hátul. Élethosszig tartó B’TWIN jótállás: váz, villa, kormány, kormányszár.

119 990 Ft

 

Érdekel

 

Kross Trass 5.0 Forrás: Kross.pl
Kross Trass 5.0
Kép forrása: Kross.pl

Kross Trans 5.0 

A tökéletes középkategóriás bringa, kétféle friss dizájnnal rendelkező női és férfi modellel jelentkezik a KROSS 2018-as kollekciója. A maximális kényelemről a 24 sebességes Shimano váltórendszer, a kényelmes 28-as kerekek, és a  Suntour villák gondoskodnak. Kifinomult, elegáns kidolgozás a legapróbb részletekig, minden szükséges kiegészítővel felszerelve. Válaszd ki kedvenc színedet Te is, és legyen a Trans 5.0 a kedvenc városi bringád! 

194 990 Ft

 

Érdekel

 

 

MERIDA 2018 CROSSWAY URBAN 100 SÁRGA (ARANY) Forrás: Bikefun.hu
MERIDA 2018 CROSSWAY URBAN 100 SÁRGA (ARANY)
Kép forrása: Bikefun.hu

Merida Crossway Urban 100 

Városi vagányok, figyelem! Ki az, aki szeretne egy megbízható, trendi kerékpárt, ami már gyárilag sárvédővel és oldaltámasszal felszerelt? Ki nem… Az URBAN modell felszerelt változatban kapható, így a boltból kigurulva azonnal használatra készek. Igazi városi kerékpárhoz méltóan szigorúan merev vázzal, kényelmes kormánnyal és tárcsafékkel érkezik minden modell. 35–38-as külsők gondoskodnak az aszfalthibák okozta rázkódások elnyeléséről és hagyományos, csavaranyás kerékagyak arról, hogy mindez jó eséllyel akkor is a helyén maradjon, ha egy arra járó csibésznek feltűnne, hogy elfelejtetted lelakatolni a kerekeidet.

229 000 Ft

 

Érdekel

 

 

Specialized Sirrus Sport Alloy Disc Forrás: Specialized.hu
Specialized Sirrus Sport Alloy Disc
Kép forrása: Specialized.hu

Specialized Sirrus Sport Alloy Disc

Ahogy egyre közelebb-és közelebb kerülsz edzéstervedben szereplő céljaidhoz, úgy lesz még nagyobb igényed egy partnerre aki ebben segédkezik. Örömmel jelenthetjük be, hogy a Sirrus Sport készen áll a feladatra. A1 SL Prémium Alumíniumból készült, és olyan alkatrészekkel szereltük fel, amelyek hosszú évek után sem fognak cserbenhagyni. Tektro hidraulikus tárcsafékeivel a megállás sosem volt még ilyen biztonságos, a Shimano Sora váltó pedig precízen végzi a feladatát. Tökéletes kényelmet nyújtó Body Geometry alkatrészekkel szereltük fel, hogy elérd céljaid, plusz nagyobb legyen az összhang közted és a kerékpárod között.

239 900 Ft

 

Érdekel

 

 

MERIDA 2018 SPEEDER 200 MATT SZÜRKE (KÉK) Forrás: Bikefun.hu
MERIDA 2018 SPEEDER 200 MATT SZÜRKE (KÉK)
Kép forrása: Bikefun.hu

Merida Speeder 200 

Országúti bicikli egyenes kormánnyal? Minek? Egyrészt nem minek, hanem kinek.Azoknak, akik aszfaltra keresnek kényelmes, univerzális megoldást munkába járásra, hobbi szintű sportolásra, esetleg felszerelnének gyerekülést, sárvédőt vagy csomagtartót.

249 000 Ft

 

Érdekel

 

 

Cube SL Road Pro black´n´red 2018 Forrás: Paul-Lange.hu
Cube SL Road Pro black´n´red 2018
Kép forrása: Paul-Lange.hu

Cube SL Road Pro 

Az SL Road Pro mindazon kerékpárosok számára jelenti a csúcsminőségű, tökéletes bringát, akik a sebességre és az egyszerűségre helyeznek nagy hangsúlyt. Nincs rajta semmi olyan, amire nincs is szükséged, de mindennel rendelkezik, amivel kell - beleértve a hatékony hidraulikus tárcsaféket a biztonságos megálláshoz bármilyen időben, és a Shimano megbízható, könnyed működésű 18 sebességes Sora váltó rendszerét is. A széles áttételtartomány és a Shimano legendásan könnyű kezelése miatt a legmegfelelőbb még a legmeredekebb mászásokhoz is, hiszen csak egy kattintásnyira van a megfelelő fokozat.

254 990 Ft

 

Érdekel

 

 

Specialized Sirrus Elite Alloy Forrás: Specialized.hu
Specialized Sirrus Elite Alloy
Kép forrása: Specialized.hu

Specialized Sirrus Elite Alloy

Abban az esetben, ha keresed a megfelelő partnered edzéseidhez, akkor had mutassuk be a női Sirrus Elite Disc-et egy egyedi Step-Through dizájnal. Tökéletes kezdet, hogy elindulj a fitness-ösvényeden vagy csak stílusosan gurulj a városban. Aztán ott van a precíz és finom váltás amelyet a microSHIFT és Shimano alkatrészek biztosítanak. Erőteljes hidraulikus tárcsafékekkel és tökéletes kényelmet nyújtó női Body Geometry alkatrészekkel szereltük fel, hogy elérd céljaid, és nagyobb legyen az összhang közted és a kerékpárod között. Ezen női Sirrus rendelkezik egy egyedi Step Through dizájnal, amely megkönnyíti a lábletételt plusz a le-és felszállást is. Végezetül, felruháztuk sárvédő és tároló felfogatásokkal, hogy készen állj a következő városi kihívásodra, amelyben a Sirrus Elite Alloy-ra mindig számíthatsz.

279 900 Ft

 

Érdekel

 

 

Cube Hyde Pro black´n´blue 2018 Forrás: Paul-Lange.hu
Cube Hyde Pro black´n´blue 2018
Kép forrása: Paul-Lange.hu

Cube Hyde Pro

Ne tévesszen meg sugárzó megjelenése: a Hyde Pro egy igazi városi életstílust hordozó kerékpár azoknak a bringásoknak, akiknek egyformán fontos a stílus és a funkció. Ez a kerékpár bármilyen terepet képes uralni - mondhatjuk, hogy az igazi ereje az alkalmazkodóképességében rejlik. A kipróbált, teszteken ellenőrzött 8 sebességfokozatú agyváltó és szíjhajtás tökéletesen megfelel a városi szituációk kihívásainak, a váltás minden lehetőségét felkínálja, miközben szinte semmilyen karbantartást sem igényel. A könnyen kezelhető, hatékony hidraulikus Shimano tárcsafékekre bármilyen időjárásban számíthatsz erőteljes fékezések alkalmával is, miközben a merev villa hozzájárul a Hyde Pro meglepően alacsony összsúlyához, amitől igazán fürgének érezheted magad. Imádni fogod. A sebesség, a kényelem, a jólét és a stílus - ebben a bringában mindent megtalálsz.

289 990 Ft

 

Érdekel

 

 

Kross Trans 9.0 Forrás: Kross.pl
Kross Trans 9.0
Kép forrása: Kross.pl

Kross Trans 9.0

A KROSS Trans 9.0 a tartós és megbízható bringa hosszú távokra, vagy kényelmes városi bringázásra. Top kategóriás alkatrészekkel felvértezve kényelmes pozícióban vághatsz neki még a leghosszabb távoknak is. A praktikus dizájnt 2018-ban friss grafikák díszítik. Aprólékosan átgondolt részletek, a legapróbb részletekig az elegáns kivitelezés jellemzi. 

304 990 Ft

 

Érdekel

 

 

MERIDA 2018 eSPRESSO CITY 300 EQ NŐI SELYEM FEHÉR (ZÖLD) Forrás: Bikefun.hu
MERIDA 2018 eSPRESSO CITY 300 EQ NŐI SELYEM FEHÉR (ZÖLD)
Kép forrása: Bikefun.hu

Merida eSPRESSO City 300 EQ

Felkelsz reggel, kinézel az ablakon és a ragyogó napsütés egyszerűen nem hagyja, hogy autóba ülj? Persze már pattannál is a biciklidre és tekernél be a városba, de hogy fürdesz a munkahelyeden, hogy viszel váltóruhát? Ezektől a gondoktól mind megmenekülsz, ha a kerékpárod történetesen egy e-bike! Tekerj úgy, mintha nem sietnél, haladj úgy, mintha versenyeznél! Majdnem 300%-os rásegítéssel támogat a Shimano E6000 motorja, így erőfeszítés nélkül, a dugó mellett elsuhanva, pillanatok alatt a célnál lehetsz.

799 000 Ft

 

Érdekel

 

 

Cube Town Hybrid Pro 500 black´n´grey 2018 Forrás: Paul-Lange.hu
Cube Town Hybrid Pro 500 black´n´grey 2018
Kép forrása: Paul-Lange.hu

Cube Town Hybrid Pro 500

A CUBE Town Hybrid Pro-val egy valódi mérföldkövet alkottunk a környezetbarát városi közlekedésben. Teljesen megújult 2018-ra és remekül kombinálja az eleganciát az ergonómiával. Elérhető klasszikus trapéz és easy entry változatban is, az integrált csomagtartó pedig észrevétlenül simul bele a váz összképébe, egy elképesztően sokoldalú ebikeot alkotva. A legrosszabb minőségű utakat is kisimítja a könnyen állítható villával és rugózó nyeregcsővel. Az erőteljes hidraulikus felni fékekkel, alacsony karbantartási igényű 8 sebességes agyváltóval és teljesen burkolt lánccal minden apró részletre nagyon odafigyeltünk, hogy neked már ne kelljen figyelned semmire.

829 990 Ft

 

Érdekel

 

 

Kross Trans Hybrid 5.0 Forrás: Kross.pl
Kross Trans Hybrid 5.0
Kép forrása: Kross.pl

Kross Trans Hybrid 5.0 

Az e-bike a kerékpározás jövője, idén már három Trekking modellel jelentkezik a KROSS, melynek legelőkelőbb tagja a Trans Hybrid 5.0. Mindent megkapsz, melyre egy trekking és városi bringával szemben elvárhatsz. A Shimano Steps rendszer garancia a legjobb minőségre. Az elektromos rásegítésnek köszönhetően messzebb tekerhetsz és rövidebb idő alatt éred el a célállomásodat. Városi környezetben kiválóan segít lépést tartani a körülötted lévő forgalommal, városon kívül  pedig egyenletlen talajjal, és nagyobb szintkülönbségű terepekkel is könnyedén megbirkózhatsz. A legjobb akkumlátort találod a bringában, akár 120km-t is tekerhetsz egyetlen töltéssel! 

899 990 Ft

 

Érdekel

 

Nézd meg a többi 2018-as kerékpárt is

Mountainbike kerékpárok 2018

Országúti kerékpárok 2018

Trekking kerékpárok 2018

 

Hirdetés
Hirdetés