Mountainbike kerékpárok 2018

Simon Ádám
Simon Ádám
2018/02/27
Használd ki a terepet, legyél a legjobb, vagy egyszerűen élvezd.
Hirdetés

B\'Twin Rockrider 520 Forrás: Decathlon
B'Twin Rockrider 520
Kép forrása: Decathlon

B\'Twin

Rockrider 520

Ha még csak most ismerkednél a hegyikerékpározással, ez a belépő szintű, 27,5"-os kerékmérettel rendelkező Rockrider 520 kiváló választás lehet. Szeretnéd már a tárcsafék előnyeit élvezni, 27 sebességre, és egy, a súlyodhoz pontosan beállítható rugós villára vágysz? Akkor ezzel a bringával megtaláltad a számodra megfelelőt, és az ár/érték aránya is kiváló, hisz 100.000 Ft alatt van. A decathlon.hu oldalon további 3 színt is találhatsz ebből a modellből. Élethosszig tartó B’TWIN jótállás: váz, kormány, kormányszár.

89 990 Ft


  

 

Kross Hexagon 7.0 Forrás: Kross.pl
Kross Hexagon 7.0
Kép forrása: Kross.pl

Kross Hexagon 7.0

Remek árérték arányú sorozat kompromisszumok nélkül? Igen, a Hexagon 2018-as széria ismét ütősre sikerült, remek bringák, színek, grafikák. Magas minőségű alkatrészek erős és tartós fékekkel. Remek élmény, köszönhetően a kiváló irányításnak és a kényelmes menettulajdonságoknak. Változatos vázgeometriák, melyekkel mindenki megtalálja a legoptimálisabb modellt. Élvezz ki minden szabadban töltött pillanatot, és igen, itt is ugyanahhoz a vázmérethez különböző kerékméreteket választhatsz, csakúgy, mint a Level sorozatban!

179 990 Ft

 

Érdekel

 

B\'Twin Rockrider 560 Forrás: Decathlon
B'Twin Rockrider 560
Kép forrása: Decathlon

B\'Twin Rockrider 560

Egy magasabb felszereltségű, de elérhető árú bringára vágysz? A 2X10 sebességes Sram rendszerrel és a Rock Shox XC30-as, kormányról lockolható, olajcsillapításos teleszkóppal szerelt Rockrider 560-as kerékpárunk az egyik legjobb ár/értékkel rendelkező modellünk. Kipróbálnád magad maratonokon, vagy csak egy hosszútávú, megbízható társra vágynál? Élethosszig tartó B’TWIN jótállás: váz, kormány, kormányszár.

189 990 Ft

 

 

 

MERIDA 2018 BIG.NINE 300 METÁLKÉK (PIROS)
MERIDA 2018 BIG.NINE 300 METÁLKÉK (PIROS)
Kép forrása: Bikefun.hu

Merida Big.Nine 300 

Minden kétséget kizáróan eddig is a BIG.NINE volt a leggyorsabb merevfarú MERIDA, és annak érdekében, hogy ez idén se változzon, az aszfalt koronázatlan királyaitól, a száguldásra teremtett SCULTURA és REACTO modellektől kapott új, „NACA Fastback” aero profilt. A mindössze 900 g-os (CF5) váz a szuper merev „Boost-os” kerekekkel és a már megszokott „Smarty Enrty” technológiával ellátva teszi a BIG.NINE-t a mezőny könyörtelen ragadozójává. 2018-ra pedig teljesen megújult az alumínium TFS széria, jól láthatóan könnyebbek lettek a vázak.

259 000 Ft

 

Érdekel

 

 

Kross Level 6.0 Forrás: Kross.pl
Kross Level 6.0
Kép forrása: Kross.pl

Kross level 6.0

Minden bringásnak különböző váz és kerékméret az optimális megoldás, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassa. 2018-tól az MTB sorozatban adott vázmérethez különböző méretű kereket választhatsz, mely így tökéletesen alkalmazkodik a bringás igényeihez! Az ikonikus KROSS színekkel rendelkező vagány Level 6.0 bringához is választhatsz, hogy a Te stílusodhoz a 27,5-es vagy a29-es kerekek illenek-e jobban.

299 990 Ft

 

 

 

B\'Twin Rockrider XC 900 Forrás: Decathlon
B'Twin Rockrider XC 900
Kép forrása: Decathlon

B\'Twin Rockrider XC 900

Kipróbálnád a top MTB versenybringánkat, az XC 900-at? Karbon váz, Rock Shox Reba RL teleszkóp, 1x12 sebességes Sram GX Eagle szett, Mavic Crossmax kerekek.. Versenyképes bringa, versenyképes áron.

524 990 Ft

 

Érdekel

 

 

Specialized Chisel Expert Forrás: Specialized.hu
Specialized Chisel Expert
Kép forrása: Specialized.hu

Specialized Chisel Expert - 1x

Manapság túl nagy fókuszba kerül a carbon, de ahogy az egyik vezető mérnökünk, Chuck Teixeira mondta: "Ha nem mentél mostanában egy modern aluminium bringával, akkor nem bringáztál még alu bringával." D\'Aluisio Smartweld technológiával készült vázával, one-by váltórendszerével a Chisel Expert egy remek XC fegyver. A tradícionális hegesztés sikerében nagy szerepet játszik az ezzel foglalkozó szakember tudása és ügyessége. Ezzel szemben D\'Aluisio (DSW) technológiánk lehetővé teszi, hogy biztonságosabb és erősebb kapcsolat keletkezzen az alumíniumcsövek között, megalkotva ezzel egy könnyebb egyben merevebb XC vázkonstrukciót. A Te szemszögedből ez nem jelent más mint hatékonyabb mászást és gyorsabb, technikásabb haladást az erdei ösvényeken. A Chisel már bevált 26" versenygeometriáját áthelyeztük 29" alapokra és hozzáadtunk egy kis trail DNS-t. Ezen változtatások révén hosszabb lett a felsőcső, rövidült a fejcső, és alacsonyabb lett a bringa eleje, így sikerült növelnünk a stabilitását lejtmenetben és szélesítenünk a testreszabhatóságának skáláját.

559 900 Ft

 

Érdekel

 

 

Cube Reaction C:62 Race red´n´orange 2018 Forrás: Paul-Lange.hu
Cube Reaction C:62 Race red´n´orange 2018
Kép forrása: Paul-Lange.hu

Cube Reaction C:62

Ez a teljesítményorientált merevfarú minden egyes csövéből és alkatrészéből verseny szagot áraszt - ezért is kapta meg a Race nevet. És valóban olyan gyors, mint amilyennek kinéz. A 2018-ra áttervezett vázzal, versenyre termett alkatrészekkel mindent biztosít, amire egy feltörekvő versenyzőnek szüksége lehet. A Fox Rythm kormányról zárható villa, Shimano XT 2x11 sebességes hajtás és fékszett, Answer Atac AM kerékszett Schwalbe külsőkkel nem hagy kétséget: ezzel a kerékpárral kihozhatod a maximumot magadból. Készen állsz, hogy teljesen kihajtsd magad? A Reaction C:62 Race igen...

639 990 Ft

 

 

 

MERIDA 2018 ONE-TWENTY 9.XT EDITION FÉNYES KÉK (ZÖLD) Forrás: Bikefun.hu
MERIDA 2018 ONE-TWENTY 9.XT EDITION FÉNYES KÉK (ZÖLD)
Kép forrása: Bikefun.hu

Merida One-Twenty 9.XT Edition 

Vázmérettől függően 27.5-es vagy 29-es kerekekkel kapható, egy vagy több tányérral és hozzá tartozó váltóval is fel lehet szerelni, de még a váz anyagában is van választási lehetőség, karbon vagy szuper könnyű alumínium tölti fel a palettát. 130/120 mm-t rugózó első/ hátsó teleszkópja a „Float Link” technológiának köszönhetően különösen kényelmes biciklizést tesz lehetővé. 2018-ra minden egyes One-Twenty extra Dropper Post-ot is kapott a komfort további növelésének érdekében.

739 000 Ft

 

Érdekel

 

 

Cube Stereo 140 HPC SL 27.5 carbon´n´white 2018 Forrás: Paul-Lange.hu
Cube Stereo 140 HPC SL 27.5 carbon´n´white 2018
Kép forrása: Paul-Lange.hu

Cube Stereo 140 HPC SL 27,5

Semmi sem örök csak a változás, ezért vettük a Stereo 140 összes jó tulajdonságát és építettünk belőle egy teljesen új vázat 2018-ra. A rövid láncvillák, meredek nyeregvázcsőszög éles irányíthatóságot és remek tekerhetőséget biztosítanak, míg a hosszabb reach érték és lapos fejcsőszög kifejezetten 150mm-t mozgó villákhoz lett tervezve, így a legdurvább ösvényeken is jól fogod tudni irányítani. Minden karbonnal kapcsolatos tudásunkat felhasználtuk a merev, könnyű és elegáns első háromszög tervezéséhez - amit egy hasonlóan kecses alumínium hátsóháromszöggel egészítettünk ki, aminek Boost szabványú 148mm-es hátsó tengelyt és rejtett forgáspontokat adtunk a különlegesen letisztult kinézet érdekében. Ahogy elvárhatod ISCG05 felfogatást biztosítottunk láncvezetőnek és vázon belüli bowden elvezetést különböző váltás opciókhoz - így úgy alakíthatod át a Stereo 140 27,5 bringád, ahogy az a legjobban passzol hozzád.

959 990 Ft

 

 

 

Cube Reaction Hybrid SL 500 iridium´n´blue 2018 Forrás: Paul-Lange.hu
Cube Reaction Hybrid SL 500 iridium´n´blue 2018
Kép forrása: Paul-Lange.hu

Cube Reaction Hybrid SL 500

Sok ember szerint az eMTB-jaink évről évre egyre jobbak lesznek. Igazuk van, és a Reaction Hybrid SL tökéletes példa erre. Mérnökeink visszatértek a tervezőasztalhoz, hogy egy még kecsesebb hybrid merevfarút alkossanak teljesen integrált akkumulátorral, hogy tovább javuljon az irányíthatóság, szebb legyen, és jobban megfeleljen a célra. A RockShox Judy Gold Air levegős villa kisimítja az ösvényt a Magura MT Trail Sport hidraulikus tárcsafékek pedig az irányításod alatt tartják a sebességed, míg a könnyed működésű Shimano XT 11 sebességes meghajtás minden energiádat áthelyezi a hátsó kerékre. Ez egy olyan bringa, ami arra késztet, hogy időről időre egyre többet menj vele.

959 990 Ft

 

Érdekel

 

 

MERIDA 2018 eBIG.NINE 600 PIROS/FEKETE Forrás: Bikefun.hu
MERIDA 2018 eBIG.NINE 600 PIROS/FEKETE
Kép forrása: Bikefun.hu

Merida eBig.Nine 600 

Fontos a teljesítmény, fontos a hatótávolság, és amennyiben nem szponzorált versenyzőkről van szó, fontos nyilván az is, hogy mindezekért mennyit kell kifizetni. A sport kategória két Shimano rendszer (E6000 & E8000) összegyúrásának eredménye, melyben a nagyobb akkumulátor és a takarékosabb motor dolgozik együtt. Ez a kombináció elegendő nyomatékot biztosít durvább terepen is, ráadásul a kisebb motor miatt a performance kategóriához képest nagyobb hatótávolsággal, kedvezőbb áron.

999 000 Ft

 

 

 

Specialized Epic Comp Carbon Forrás: Specialized.hu
Specialized Epic Comp Carbon
Kép forrása: Specialized.hu

Specialized Epic Comp Carbon

A tökéletes bemutatkozás a XC versenyzés és bringázás világába. Az Epic Comp Carbon rendelkezik minden olyan technikai tulajdonsággal mint idősebb testvérei, csak megadja számodra a lehetőséget, hogy előbb kipróbáld magad a versenyzés világában és majd csak azután rabolj bankot. A versenypályák sokat változtak az évek folyamán. Technikásabbak,meredekebbek és egyszerűen több kihívást tartogatnak. Ezt mi egy lehetőségként láttuk meg, hogy valami különlegeset és hasznosat készítsünk a versenyzők és hétköznapi harcosok számára. Azon részeit vettük alapul a bringának, amely meghatározza a kiváló irányíthatóságot és teljesen átszabtuk őket. A reach-et növelve, egy sokkal stabilabb és komfortosabb konstrukciót kaptunk nagy sebesség közben. Állítható nyeregcső? Természetesen, és nem csak a rövidített XC változat, hanem normál méretben, amely beleillik a 30.9mm-es nyeregvázcsőbe. Fejcsőszög? Laposabb lett, de ez természetesen nem befolyásolja a bringa irányíthatóságát. A villa egyedi 42mm-es offsettjével, képes a hatékonyabb együttműködésre a laposabb fejcsőszöggel, hogy helyesen viselkedjen a szűk kanyarokban és visszafordítókban. A célunk, hogy az Epic legyen a leggyorsabb XC monti, nem jöhetett volna létre, ha nincs a súlykérdés a listánk élén. A váz formázásával kezdtük, amely így egy hatékony geometriát, belső elvezetésű kábelrendszert, integrált csatornákat a teleszkóp kiállásokon keresztül, egyenesebb csöveket kevesebb hajlítással és optimalizált torziós profilt kapott minden szekcióban. Ha ez a pár mondat nem igazán győzött volna meg akkor számokban ez közel 525gramm spórolást eredményezett.

1 239 900 Ft

 

Érdekel

 

Specialized Enduro Elite 29 Forrás: Specialized.hu
Specialized Enduro Elite 29
Kép forrása: Specialized.hu

Specialized Enduro Elite 29/6 Fattie 

A teljesen megújult Enduro Elite 29/6Fattie láttán még mindig vakarjuk a fejünk— hogy vajon lejtmenetben vagy felfele gyorsabb? De sikerült eljutnunk arra a pontra, hogy nem érdekel minket, mert annyira szórakoztató mindkét irányban. Olyan geometriát kínálunk amely könnyed front-al, hosszabb felsőcsővel, rövid láncvillával és alacsony középrésszel rendelkezik. Ezek mind egy tökéletesen talajhoz ragasztott, kezelhető és mindenre alkalmas bringát formálnak belőle. Megdobtuk egy-két klassz tulajdonsággal, mint az alsócsőbe integrált SWAT™ dobozzal és a régi-új integrált hajtóművel. Az alacsony súly érdekében az első X-Wing dizájnal rendelkező háromszög FACT 9m carbonból a hátsó rész pedig M5 alumíniumból készült. Végezetül, hogy a lejtőkön se hagyjon cserbe 160mm rugóúttal láttuk el mindkét végén a rajta található magas és alacsony állítási lehetőséggel pedig módosíthatod kerékpárod geometriáját.

1 549 900 Ft

 

Érdekel

 

 

Kross Level Boost 2.0 Forrás: Kross.pl
Kross Level Boost 2.0
Kép forrása: Kross.pl

Kross Level Boost 2.0

A Trekking e-bike sorozat után 2018-ban találkozhatsz a KROSS MTB e-bike modelljeivel is. Két Level modell, egy női Lea, és két SOIL modell is azonnal bekerült a BOOST sorozatba! A LEVEL Boost 2.0 Shimano Steps MTB E8000 rendszerrel van ellátva, melyet kifejezetten MTB bringák számára fejlesztettek ki. Nagy kapacitású akkumlátor garantálja, hogy egyfolytában és hosszan kint lehess terepen. A Shimano Steps rendszer, a kis súlyú alkatrészek, és a különlegesen megtervezett váz mind-mind hozzájárulnak a bringák hihetetlen sebességéhez és fürgeségéhez. Az elektromos rendszernek köszönhetően pedig messzebbre mehetsz kevesebb erőfeszítéssel. 

1 599 990 Ft

 

 

 

Nézd meg a többi 2018-as kerékpárt is

Városi kerékpárok 2018

Országúti kerékpárok 2018

Trekking kerékpárok 2018

 

Hirdetés