Országúti kerékpárok 2018 Hír

Simon Ádám
Simon Ádám
2018/02/27
Számolod a grammokat, száguldj hosszan, kényelmesen
Hirdetés

B\'Twin Triban 520 Forrás: Decathlon
B'Twin Triban 520
Kép forrása: Decathlon

B\'Twin Triban 520

Egyik belépő kategóriás kerékpárunk, mely Angliában már nyert összehasonlító tesztet hasonló kerékpárok között. Rendszeres országúti kerékpározáshoz ajánljuk. Rendkívül sokoldalú 6061 alumínium váz, karbon villa, Shimano Sora szett és rendkívüli ár/érték arány jellemzi. Élethosszig tartó B’TWIN jótállás: váz, villa, kormány, kormányszár.

179 990 Ft

 

 

B\'Twin Ultra 900 Forrás: Decathlon
B'Twin Ultra 900
Kép forrása: Decathlon

B\'Twin Ultra 900 AF

A karbon, Ultra 920 országúti kerékpárunk "kistestvére". A Shimano 105 felszereltség már alkalmas mindenkinek, legyen szó hobbistákról, vagy amatőr versenyzőkről. Rendkívűl jó ár/érték arány jellemzi, a vázgeometria már a sportosabb, versenyzősebb vonalat követi. Gyere és döntsd el melyik országúti geometria illik hozzád: a Triban, az Ultra, vagy a Triban AFGF geometria. Örök B’TWIN jótállás a vázra, a kormányra és a kormányszárra.

299 990 Ft

 

Érdekel

Specialized Diverge E5 Sport Forrás: Specialized.hu
Specialized Diverge E5 Sport
Kép forrása: Specialized.hu

Specialized Diverge E5 Sport

A Diverge Sport-al, mindenre készen állsz, legyen szó finom aszfaltról vagy durva földes utakról. Ugyanazzal a technológiával szereltük fel mint drágáb fivéreit, csak ezen alkatrészek kizárólag a teljesítményre koncentrálnak nem pedig a külcsínyre, ezzel pedig pénztárcádnak is kedveznek. Teljesen újragondolt és tervezett vázával a Diverge alkalmasabb mint valaha. Hogy ezt alátámasszuk, első helyen álló kéréseteket meg is valósítottuk, Nektek köszönhetően mostantól a váz képes befogadni 700x42mm méretű gumikat helyet adva így a sárnak. Nagy szerepet játszott a súlycsökkentés a tervezés folyamatában, így a Roubaix terveiből ötletet merítve E5 Prémium Alumíniumból alkottuk meg a vázat, amely így az egyik legkönnyebb bringát eredményezi kategóriájában.

309 900 Ft

 

Érdekel

 

Kross Vent 4.0 Forrás: Kross.pl
Kross Vent 4.0
Kép forrása: Kross.pl

Kross Vento 4.0

A KROSS országúti szériájának alumínium vázas csúcsmodellje, mely kiváló választás ha kompromisszumok nélkül keresed a legjobb ár-érték arányú versenygépet! Garantáltan hű és megbízható társad az országúti száguldásban! .

309 990 Ft

 

 

Cube Nuroad black´n´red 2018 Forrás: Paul-Lange.hu
Cube Nuroad black´n´red 2018
Kép forrása: Paul-Lange.hu

Cube Nuroad 

Miért kellene megfordulni és hazamenni, ha az út egy kicsit porossá válik? A vadonatúj CUBE Nuroad áthidalja az országút és a döngölt terep közötti szakadékot. Ez egy rugalmas, alkalmazkodó, bárhol bevethető kerékpár, amely a legrosszabb útfelületeket is a saját javára fordítja. Aszfalt, kavics, sár ... mind megfelel neki. Vadonatúj alumínium váz, karbon villa és 40 mm széles gumik - na és a megbízható Shimano Tiagra 10 sebességes váltó, TRP Road Spire mechanikus tárcsafékekkel - mindened megvan, hogy a világ bármely tájára eljuss, vagy még azon is túl.

319 990 Ft

 

Érdekel

 

 

MERIDA 2018 SCULTURA 300 BAHRAIN TEAM Replika Forrás: Bikefun.hu
MERIDA 2018 SCULTURA 300 BAHRAIN TEAM Replika
Kép forrása: Bikefun.hu

Merida Scultura 300 Bahrain Team Replika 

Évek óta bérelt helyük van az országúti élmezőnyben a MERIDA SCULTURA versenygépeknek, melyekből 2018-ban a gyártó tárcsafékes változatokat is piacra dob, méghozzá a legújabb „Disc Cooler” technológiával ellátva. Alumínium és kétféle karbonváz építi fel a választékot, melyek közül az alacsonyabb kategória inkább a komfort felé mozdul el, míg a könnyebb, CF4 vázas biciklik ténylegesen versenyzésre tervezettek.

329 000 Ft

 

 

 

MERIDA 2018 SILEX 300 MATT OLIVA (PIROS) Forrás: Bikefun.hu
MERIDA 2018 SILEX 300 MATT OLIVA (PIROS)
Kép forrása: Bikefun.hu

Merida Silex 300 

Természetesen a verseny kerékpároknál – ha minimálisan is – szempont a komfort, hiszen több száz kilométert nem lehet kibírni egy seprűnyélen, hacsak nem Harry Potter az illető. A SILEX tervezésekor azonban, karbon és alumínium modelleknél is, a komfort abszolút elsőséget élvez. Az emelt testhelyzet kíméli a nyakat, vállat, derekat, a SCULTURAhoz képest egészen minimális légellenállásnövekedéssel.

379 000 Ft

 

Érdekel

 

 

B\'Twin Ultra 520 Forrás: Decathlon
B'Twin Ultra 520
Kép forrása: Decathlon

B\'Twin Ultra 520

Tárcsafékes országúti kerékpár bőven 9kg alatt. Kényelmes geometria, könnyű súly és merevség jellemzi. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) által jóváhagyott váz alkalmassá teszi bármilyen versenyen való használatra. Profi kerékpár, nem csak profiknak! Örök B’TWIN jótállás az alumínium vázra.

459 990 Ft

 

 

 

Cube Cross Race C:62 Pro grey´n´orange 2018 Forrás: Paul-Lange.hu
Cube Cross Race C:62 Pro grey´n´orange 2018
Kép forrása: Paul-Lange.hu

Cube Race C:62 Pro 

2018-ban minden akadályt elhárítottunk, hogy létre hozhassuk a legjobb, leginkább versenyképes "cross bike"-ot. Ismerd meg a CUBE Cross Race C:62 Pro-t - egy karcsú, karbonvázas verseny kerékpár, melynek célja, hogy helyt álljon a \'cross sötét poklában is. C:62-es karbonból épült teljesen új váz és fullcarbon \'cross villa, Mavic Aksium Allroad Disc kerékszett a Schwalbe X-One kevlar külsőivel és a Shimano új Ultegra családja, beleértve az egészen új Ultegra hidraulikus tárcsafékeket. Mindezt úgy terveztük, hogy segítsen átvágni a sáron, hogy versenyben maradhass. Ne maradj le, szerezd meg a Cross Race C:62 Pro-t.

739 990 Ft

 

Érdekel

 

 

Kross Vento TR 4.0 Forrás: Kross.pl
Kross Vento TR 4.0
Kép forrása: Kross.pl

Kross Vento TR 4.0

A KROSS Vento Triatlon sorozatának csúcsmodellje a TR 4.0, mely a visszafogott dizájn elemeivel nagy sebesség esetén is növeli a triatlonos önbizalmát és stabilitását. A precíz váz kialakítás javítja a kerékpár aerodinamikus tulajdonságait, menet közben pedig a bringás legoptimálisabb súlypont elhelyezkedését biztosítja. A KROSS felismeri, hogy a triatlonosok különleges sportolók különleges igényekkel, mindig többet akarnak az élettől és saját maguk számára is mindig magasabbra teszik a lécet. Számukra a KROSS mindig a legmagasabb minőségű kerékpárokat kínálja, és folyamatosan dolgozik az aerodinamikus tulajdonságok fejlesztésén valamint az összsúly csökkentésén. Az egész Vento triatlon sorozat, élén a csúcsmodell 4.0 bringával készen áll a kihívásra!

799 990 Ft

 

 

 

Specialized Roubaix Elite Forrás: Specialized.hu
Specialized Roubaix Elite
Kép forrása: Specialized.hu

Specialized Roubaix Elite

A tökéletes útfelület csak egy mítosz, mivel mindig van egy kátyú, kerékvályú, vagy repedés ami állandó koncentrálásra késztet minket. A Roubaix Elite-el, viszont nyugodtan engedhetsz ebből figyelmedből, hogy még jobban teljesítményedre összpontosíthass. A könnyű váz alapját a FACT 10r carbon biztosítja, amelynek stabilitása egy teljesen új dimenziót nyit meg az előző SL4 változathoz képest, így megtapasztalhatod az új, hatékonyabb geometria minden előnyét. Rider-First Engineered™ konstrukciójával pedig elértük, hogy a mérettáblázat összes változatában ugyan azt a kiegyensúlyozott kényelmet nyújtsa számodra.

899 900 Ft

 

Érdekel

 

 

Cube Agree C:62 SLT Disc carbon´n´black 2018 Forrás: Paul-Lange.hu
Cube Agree C:62 SLT Disc carbon´n´black 2018
Kép forrása: Paul-Lange.hu

Cube Agree C:62 SLT Disc 

Amikor a dobogó a célod, olyan bringára van szükséged, ami időről időre odateszi magát. Ezért fejlesztettük az Agree C:62 SLT Disc modellt. Kompromisszummentes, könnyű, ellenálló, fürge versenykerékpár, amivel felülmúlhatod önmagad. A könnyű, merev, kényelmes és aerodinamikus Agree C: 62 karbon vázat és villát választottuk a nagyszerű kezeléshez, a robbanásszerű gyorsuláshoz és kilométerfaló kényelemhez. Mindezek mellé a Newmen kormány alkatrészeit és kerekeit társítottuk, így minden a te irányításod alatt áll. Végül, a bringa a Shimano elképesztően megbízható Ultegra Di2 családját kapta tárcsafékkel a könnyed váltásokhoz és a bikaerős fékezéshez. Akár a saját személyes rekordjaidat döntenéd meg, akár egy szezonvégi trófeára pályázol, ez a kerékpár melletted lesz.

1 089 990 Ft

 

 

 

MERIDA 2018 REACTO DISC 7000-E UD CARBON KÉK (KÉK/ANTRACIT) Forrás: Bikefun.hu
MERIDA 2018 REACTO DISC 7000-E UD CARBON KÉK (KÉK/ANTRACIT)
Kép forrása: Bikefun.hu

Merida Reacto Disc 7000-E UD Carbon 

Ha minden tizedmásodperc, minden centi, minden watt számít, akkor biztos lehetsz benne, hogy szükséged van a REACTO-ra. Aero profilja a lehető legtöbb energiát spórolja meg neked, ami különösen jól jöhet egy hosszú szökésben, míg extrém merevségéért egy húzós hajrában lehetsz majd igazán hálás. Többször bizonyított már profi versenyzők alatt, 2017-től pedig a BAHRAIN MERIDA PRO CYCLING csapatot szolgálja.

1 090 000 Ft

 

Érdekel

 

 

Specialized Tarmac Expert Forrás: Specialized.hu
Specialized Tarmac Expert
Kép forrása: Specialized.hu

Specialized Tarmac Expert

Az S-Works Tarmac az optimális bringa, hogy megnyerd a Grand Tour-t, de az esélyeid egyenlőre azt mutatják, hogy nem fogsz tudni indulni Dél Franciaországban ebben a szezonban. Viszont ha egy olyan bringára van szükséged, amely megsemmisítő tempóval robog végig az edzéseken és a helyi versenyeken, akkor ebben a Tarmac Expert szinte legyőzhetetlen. A 950 grammos súlyt úgy értük el, hogy felhasználtunk minden carbon és aerodinamikai ismeretünket. A FACT 10r carbon konstrukciónak és a modern rétegzési eljárásoknak köszönhetően 200 grammot sikerült így faragnunk az eredeti súlyából. Igen, 20%-os súlycsökkentés, íme eljött az idő, hogy nekiállj és megdöntsd személyes rekordjaid. Az új Tarmac versenyre készen érkezik már a dobozában is. Ezt biztosítja a Shimano Ultegra 8000 rendszer, a Roval SLX 24 alumínium felnikbe fűzött DT Swiss agyak, a leggyorsabb S-Works Turbo 26mm széles gumik és a nagyszerű Toupé Expert Gel nyereg.

1 239 900 Ft

 

Érdekel

 

 

Kross Vento TE Forrás: Kross.pl
Kross Vento TE
Kép forrása: Kross.pl

Kross Vento TE 

A KROSS legújabb csúcsmodellje 2018-ban a Vento Team Edition nevet kapta, mely kategóriájában a leggyorsabb versenygép. A rendkívül karcsú bringa sportos és agresszív élményt nyújt a kifejezetten merev, könnyű és aerodinamikus vázgeometriának köszönhetően. Kizárólag a legjobb alkatrészekkel és felszereltségekkel van ellátva, melyet a legjobb országúti versenyzők igényeire terveztek!

1 599 990 Ft

 

 

Nézd meg a többi 2018-as kerékpárt is

Városi kerékpárok 2018

Mountainbike kerékpárok 2018

Trekking kerékpárok 2018

 

Hirdetés