Menü

2019.05.28.     Hozzászólás 0

(x)

Specialized Test the Best a Talmácsi Ringen

A kétkerekű világ legjobbjai egy helyen


Különleges tesztelési lehetőséggel és élménnyel készül a Specialized Hungary csapata. 

A Talmácsi Ringgel egy közös családi napra invitálják a kétkerekűek szerelmeseit Hernádra, ahol hazánk egyetlen gyorsaságimotoros világbajnokával, Talmácsi Gáborral is lehet találkozni és ahol felnőtteknek, gyerekeknek is érdekes programokkal készülnek.

A résztvevőknek lehetősége lesz a Specialized 2019-es MTB, országúti- és elektromos tesztflottájának kipróbálására a csoportos tesztkörök során, míg a gyerekek egész nap nyúzhatják a Specialized gyerekbringáit az Ovibringa jóvoltából.

A kiváló minőségű aszfalton biztosan igazi élmény lesz a Specialized aszfaltra (is) tervezett kerékpárjait, mint a Diverge vagy a városi cirkáló a Sirrus X-t kipróbálni. De lesz Turbo Levo E-bike és MTB felhozatal is. 

A Sirrus X-t nem olyan rég mi is kipróbáltuk:

 

A Specialized csapata igéri, hogy Talmácsi Gáborral beszélgetni is lehet majd a motorozás és a biciklizés kapcsolatáról és természetesen a pályán található kiállítóterem is megtekinthető, melyben Gábor gyermekkora óta használt versenygépei, ruhái, kupái és a versenyzéssel összefüggő tárgyak, emlékek találhatók. A fiatalság legnagyobb örömére nem csak biciklivel lesz használható a ring, a vállalkozó szelleműek motorral is megtehetnek majd néhány kört.

A részletes programtervvel, regisztrációval és további információkkal kapcsolatban itt érdeklődjetek!

Gravel álom Forrás: Specialized

Ajánló