Pro-User kerékpárszállítók 2015 Hír

Pro-User kerékpárszállítók 2015 Hír

(x) - Támogatott tartalom
2015/03/18
Nyaraláskor se hagyd otthon a család bringáit!

Saffier IVqc
A holland kerékpártartó gyártó egyik legnépszerűbb modellje, megbízható minőség, letisztult forma és kategóriájában verhetetlen ár-érték arány.

saffier.jpg
saffier.jpg

Amennyiben strapabíró, 4 kerékpár szállítására alkalmas szállítót keresel kedvező áron a Saffier IVqc az egyik legjobb választás.

A tartó másodpercek alatt, egyszerűen rögzíthető a vonóhorogra. Az állítható kerék tartóknak köszönhetően különböző méretű kerékpárok, akár egymáshoz képest is pozícionálhatóak. Univerzális 7/13 pólusú elektromos csatlakozás. A csomagtartóhoz garantált a könnyű hozzáférés a nagyfokú ledönthetőség miatt.

- Saffier IVqc Javasolt fogyasztói ár: 99.900.- Ft

 

Diamant SG 2 / SG 3
Pár mozdulattal összecsukható 2, illetve 3 db kerékpár szállítására alkalmas vonóhorogra szerelhető kerékpártartó. Alumínium – acél – műanyag alkatrészekből készült, így teherviselő részei megfelelően erősek, azonban mégis akár egy ember által is könnyen mozgatható. Praktikus kialakításának, és magas minőségének köszönhetően több holland díj győztese. Zárt állapotában még a legkisebb személygépkocsi csomagtartójában is elfér, így a tárolás nem jelent problémát. A tartó a szabadalmaztatott gyorsrögzítő rendszernek köszönhetően egyszerűen rögzíthető, és zárható a vonóhorogra. Ugyanazon kulccsal a kerékpárokat is rázárhatjuk a tartóra.

diamantsg2s.jpg
diamantsg2s.jpg

diamantsg2.jpg
diamantsg2.jpg

Univerzális 7/13 pólusú elektromos csatlakozás. A csomagtartóhoz garantált a könnyű hozzáférés a nagyfokú dönthetőség miatt.

Elérhető változatok:
- Diamant SG2 javasolt fogyasztói ár: 134.900.- Ft
- Diamant SG3 javasolt fogyasztói ár: 167.900.- Ft


 

Spinder Tour / Cross
A Pro-User kerékpárszállító speciális tartó családja, amely a nyeregcsőnél rögzíti a kerékpárt. Carbon anyagból készült kerékpárok esetén kifejezetten előnyös a rendszer, hiszen így megóvható a kerékpár váza. Ráadásul ez a megoldás speciális formájú, kialakítású vázaknál is megoldást kínálhat a kerékpárok biztos rögzítésére. A gyártónál már megszokott minőség, igényes kialakítás, ötletes megoldások teszik rendkívül népszerűvé.
A Tour keréktartó kialakítása ideális keskenyebb, országúti kerékpárok abroncsához, míg a szélesebb gumikkal szerelt kerékpárok a Cross modellel szállíthatóak.

tourcross.jpg
tourcross.jpg

A gyorsrögzítő rendszer, dönthetőség, és a kulccsal való zárhatóság nem kérdés.

Elérhető változatok:
- Spinder Cross javasolt fogyasztói ár: 89.900.- Ft
- Spinder Tour javasolt fogyasztói ár: 109.900.- Ft