Okbaby Body Guard gyerekülés

(x) - Támogatott tartalom
2017/04/06
Meggyőző érvek az Okbaby Body Guard gyerekülések mellett

Kerékpáros gyerekülés kiválasztásakor jellemzően az ár az elsődleges szempont, pedig azt is figyelembe kell vennünk, mennyi veszély leselkedik ránk az utakon. Szerencsétlen esetben még egy enyhe ütközés hatására is lecsatolódhat, lerepülhet a gyenge minőségű, rossz kivitelezésű gyerekülés, a benne ülő gyerkőccel együtt. Olyan megingásoknak is előfordulhat ez, amikor a kerékpáros még irányítása alatt tudja tartani a biciklit. Az Okbaby töréstesztjei azt az eredményt hozták, hogy minden Okbaby gyerekülés képes megőrizni a megfelelő pozícióját ütközés hatására is, sőt, a rögzítő rendszerben egyáltalán nem mutatható ki károsodás. Ez egy olyan jellemző, amellyel kapcsolatban nem lenne szabad kompromisszumot kötnünk.

 

Meggyőző érvek a biztonságos szórakozás mellett - az Okbaby gyerekülések védelmével.

Megbízható gyártás

Az Okbaby az egyetlen gyártó, amely törésteszteket is végez, saját laborjában. A 100%-ban olaszországban gyártott gyerekülések minden gyártási szériájából mintát vesznek, amelyet különböző mechanikai stressz-teszteknek vetnek alá, hogy igazolják az ülések ellenálló képességét és erősségét. Mechanikai jellemzőik alapján bőven túlmutatnak az európai EN14344-es szabvány által megkövetelt biztonsági követelményeken. Minden Okbaby gyerekülés rendelkezik a TUV Product Service tanúsítványával. Az Okbaby ISO 9001:2008 minősítéssel bír, és a gyártást rendszeresen ellenőrzik, így a legjobb minőség mindig, minden tekintetben garantált.

 

Okbaby laborvizsgálat
Okbaby laborvizsgálat

 

A gyártás során minden egyes ülést ellenőriznek és mindegyik gyerekülés szériaszámot kap, aminek segítségével nyomon követhető a gyártási széria és a felhasznált alapanyagok is.

 

Biztonságos kialakítás

Az Okbaby gyerekülések biztonságosan körülölelik a gyermeket, az ülés hátulján lévő fényvisszaverő prizma közúton, korlátozott látási körülmények között is láthatóságot biztosít. A gyerekülések erősek, kialakításuk ergonómikus, és innovatív dizájnnal rendelkeznek. Mindent latba vetettek, hogy garantálják a gyerekek maximális biztonságát.

 

Okbaby gyerekülés
Okbaby gyerekülés

 

A felhasznált alapanyagok mentesek a káros anyagoktól, és a legjelentősebb európai gyárak állítják őket elő. Minden alapanyagot az érvényben lévő, legszigorúbb EU normáknak megfelelően, kémiailag tesztelnek.

 

Kényelem, praktikum

Atermikus párnázat: különleges párnázat zárt cellás poliuretán habból, amely nemcsak vízhatlan, de a napon is kint felejtheted, nem fog felmelegedni, sőt, télen is meleg érzetet biztosít a csemetéknek!

Különleges vázgometriákhoz is felszerelhető: konzolos gyereküléseknél, a benne elhelyezett forgópontok segítségével, az adapter könnyebben rögzíthető a vázhoz. A különböző vázgeometriákhoz opcionálisan tartókarok is elérhetőek (pl. kis- vagy női vázas kerékpárokhoz van külön tartókar, ami jobban kiemeli a gyerekülést).

 

 

Áprilisban különleges kedvezmény

Az Okbaby Body Guard gyerekülések (a vázra és a csomagtartóra szerelhető is) egész áprilisban 20% kedvezménnyel (19.900 Ft helyett 15.990 Ft-ért) vásárolhatók meg:

   

A kedvezmény érvényesítéséhez a vásárlás helyén az alábbi jelmondatot kell bemondanod:

Okbaby - mert a biztonság fontos!
 

Az Okbaby forgalmazó üzletek listáját