Nyerd be magad a Bringarénába Hír

Nyerd be magad a Bringarénába Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu
2013/05/28
Felvonójegyeket és kerékpárbérlést nyerhetsz az eplényi Bringarénába!
Hirdetés

Egytől száz éves korig várja vendégeit a Bringaréna Eplény.
A télen síliftként működő Szent Sólyom felvonó nyáron is szárnyal. A libegő gyalogosokat és a kerékpárosokat egészen az Ámos-hegyi kilátóig repíti, ahol gyönyörködhetnek a legszebb bakonyi panorámában. A libegő a gyalogosokat vissza is viszi, a kerékpárosok pedig a különböző pályákon gurulva jutnak le a völgybe. A Bringarénában a hegyikerékpáros tanulópályától kezdve, a kellemes családi élménypályákon át egészen a technikásabb nyomvonalakig kínál lehetőséget a pályarendszer. Aki nem visz magával biciklit, az bérelhet a kölcsönzőben.

Mindemellett gyalogosan is nagyszerű élmény a Bringaréna. Lehet libegőzni, kirándulni, nordic walkingolni. A létesítmény családbarát kialakítású és biztonságos, több tűzrakó-hely és egy óriási ugróasztal is megtalálható. Holle Anyó pályaszállását igénybe véve akár több napot is eltölthetünk Eplényben. Továbbá osztálykirándulásoknak és csapatépítő programoknak is kiváló helyszín.
www.bringarena.com

 

Nyerd be magad a Bringarénába!
Válaszolj helyesen az alábbi adatlapon található kérdésekre, add meg elérhetőségeidet legkésőbb 2013. június 16. éjfélig és figyeld a hírlevelet a sorsolás eredményével.

3 nyereményünk is van a Bringaréna jóvoltából:
- 1 napos felvonójegy kerékpárhasználattal (bármelyik kerékpárra érvényes)
- 4 órás felvonójegy kerékpárhasználattal (bármelyik kerékpárra érvényes)
- 1 napos felvonójegy

A kérdésekre a helyes választ
a www.bringarena.com weboldalon találod!

Játékszabályzathoz klikk ide!

Hirdetés