Menü

2015.06.29.     Hozzászólás 0

(x)

Nyári ruha szett + bukósisak akció

Bicycle Line mez + Bicycle Line nadrág + Rudy Project bukósisak = 20 % kedvezmény


A Bicycle Line-t egy vállalkozó szellemű üzletember, Gaston Coghetto, alapította 1987-ben. Kezdetben családi kisvállalkozásként működött, majd mikor 3 fia is csatlakozott a céghez, akkor az ő gyakorlati tapasztalatit egyesítve a fiúk dinamizmusával, a vállalat gyors fejlődését eredményezte.

Mára már a Bicycle Line napjaink egyik legnagyobb kerékpáros ruházat ot készítő gyárává nőtte ki magát! Termékpalettáján a kerékpáros ruházat minden kelléke megtalálható, az aláöltözet től kezdődően a nyári mez eken, nadrágokon át a windtex, szélálló, illetve thermó téli kerékpáros ruhákig. Saját fejlesztési és kutatási központjukban ruházatuk és a kerékpáros igények tesztelésére külön kerékpárosokat foglalkoztatnak, igényeik szerint alakítják, fejlesztik a kollekciót.

bicycle-line.jpg
A Bicycle Line sok éves tapasztalata révén pontosan tudja, mire van szüksége egy igazi kerékpárosnak.

Minőségi anyagok felhasználása, az olasz elegancia, a letisztult design és a kiemelkedően jó ár-érték arány a legmeghatározóbb tulajdonságok, melyek a Bicycle Line márkát jellemzik. A piacon ár-érték arányban éllovas Bicycle Line sok ezer elégedett sportembert tudhat maga mögött!

 

Miért Rudy? Az elmúlt több mint 25 év alatt a Rudy Project elkötelezte magát a minőség és az innovációk mellett. Sisakjaink páratlan komfortot és teljesítményt nyújtanak, mindamellett, hogy elsődlegesen a fej védelmére lettek tudományosan tervezve, hogy életeket mentsenek. Ezen termékeink is olyan szakértőkkel karöltve lettek fejlesztve, akik szakterületükön kiemelkedőt nyújtanak: aerodinamikai specialistákkal, formatervezőkkel, mérnökökkel, professzionális sportolókkal – a legfejlettebb gyártási eljárásokkal kivitelezve.

rudy-project.jpg
Átáramló szellőzés, biztonság és energia,állíthatóság, kényelem, in-mold technológia. PROFESSZIONÁLIS FEJVÉDELEM

 

Mitől jó a kerékpáros ruházat?

Szélálló, vízálló, hőszigetelő, izzadságelvezető, fényvisszaverő, fokozza a láthatóságot, antibakteriális, rugalmas, kényelmes.

 

 

A Bicycle Line kerékpáros ruházatok kiváló technikai alapanyagokból készülnek, valóban profi kerékpáros ruházati termékeket kínálnak a hazai kerékpárosoknak is. Az olaszok a technológiai fejlesztések és újdonságok mellett a divatra, aktuális trendekre is odafigyelnek, ami meglátszik színes, vagány ruházat kollekciójukban.

 

Nyári ruha szett + bukósisak akció

Bicycle Line kerékpáros mez + Bicycle Line kerékpáros nadrág + Rudy Project bukósisak = 20 % kedvezmény
Vásárolj most tetszőleges Bicycle Line ruha szettet + egy Rudy Project sisakot és a komplett csomag árából 20% kedvezményt adunk!

 

 

Az akcióban a teljes Rudy Project és Bicycle Line (női férfi és gyerek) kollekció részt vesz, tehát tetszőlegesen van lehetőség egyedi szettek összeállítására.

 

01.jpg

 

02.jpg

 

03.jpg

 

0464.jpg

 

05.jpg

 

06.jpg

 

 

Olvass többet a témáról: bicycle line, Rudy Project

Ajánló