Nyári ruha szett + bukósisak akció

(x) - Támogatott tartalom
2015/06/29
Bicycle Line mez + Bicycle Line nadrág + Rudy Project bukósisak = 20 % kedvezmény

A Bicycle Line-t egy vállalkozó szellemű üzletember, Gaston Coghetto, alapította 1987-ben. Kezdetben családi kisvállalkozásként működött, majd mikor 3 fia is csatlakozott a céghez, akkor az ő gyakorlati tapasztalatit egyesítve a fiúk dinamizmusával, a vállalat gyors fejlődését eredményezte.

Mára már a Bicycle Line napjaink egyik legnagyobb kerékpáros ruházat ot készítő gyárává nőtte ki magát! Termékpalettáján a kerékpáros ruházat minden kelléke megtalálható, az aláöltözet től kezdődően a nyári mez eken, nadrágokon át a windtex, szélálló, illetve thermó téli kerékpáros ruhákig. Saját fejlesztési és kutatási központjukban ruházatuk és a kerékpáros igények tesztelésére külön kerékpárosokat foglalkoztatnak, igényeik szerint alakítják, fejlesztik a kollekciót.

bicycle-line.jpg
bicycle-line.jpg

A Bicycle Line sok éves tapasztalata révén pontosan tudja, mire van szüksége egy igazi kerékpárosnak.

Minőségi anyagok felhasználása, az olasz elegancia, a letisztult design és a kiemelkedően jó ár-érték arány a legmeghatározóbb tulajdonságok, melyek a Bicycle Line márkát jellemzik. A piacon ár-érték arányban éllovas Bicycle Line sok ezer elégedett sportembert tudhat maga mögött!

 

Miért Rudy? Az elmúlt több mint 25 év alatt a Rudy Project elkötelezte magát a minőség és az innovációk mellett. Sisakjaink páratlan komfortot és teljesítményt nyújtanak, mindamellett, hogy elsődlegesen a fej védelmére lettek tudományosan tervezve, hogy életeket mentsenek. Ezen termékeink is olyan szakértőkkel karöltve lettek fejlesztve, akik szakterületükön kiemelkedőt nyújtanak: aerodinamikai specialistákkal, formatervezőkkel, mérnökökkel, professzionális sportolókkal – a legfejlettebb gyártási eljárásokkal kivitelezve.

rudy-project.jpg
rudy-project.jpg

Átáramló szellőzés, biztonság és energia,állíthatóság, kényelem, in-mold technológia. PROFESSZIONÁLIS FEJVÉDELEM

 

Mitől jó a kerékpáros ruházat?

Szélálló, vízálló, hőszigetelő, izzadságelvezető, fényvisszaverő, fokozza a láthatóságot, antibakteriális, rugalmas, kényelmes.

 

 

A kerékpáros ruházatok kiváló technikai alapanyagokból készülnek, valóban profi termékeket kínálnak a hazai kerékpárosoknak is. Az olaszok a technológiai fejlesztések és újdonságok mellett a divatra, aktuális trendekre is odafigyelnek, ami meglátszik színes, vagány ruházat kollekciójukban.

 

Nyári ruha szett + bukósisak akció

Bicycle Line kerékpáros mez + Bicycle Line + Rudy Project bukósisak = 20 % kedvezmény
Vásárolj most tetszőleges Bicycle Line ruha szettet + egy Rudy Project sisakot és a komplett csomag árából 20% kedvezményt adunk!

 

 

Az akcióban a teljes Rudy Project és Bicycle Line (női férfi és gyerek) kollekció részt vesz, tehát tetszőlegesen van lehetőség egyedi szettek összeállítására.

 

01.jpg
01.jpg

 

02.jpg
02.jpg

 

03.jpg
03.jpg

 

0464.jpg
0464.jpg

 

05.jpg
05.jpg

 

06.jpg
06.jpg