Csinálj sportkamerát okostelefonból - Mobile by Peak Design

Csinálj sportkamerát okostelefonból - Mobile by Peak Design

Bognár Tamás
Bognár Tamás - Támogatott tartalom
2022/05/02
MacGyver is besírna a gyönyörtől! Peak Design okostelefonos konzol-rendszer kerékpárra, síeléshez és gyakorlatilag bármilyen extrém sporthoz (is).

Azt mondani, hogy ez egy telefontok pár kütyüvel, az durva sértés lenne. Ez egy olyan rendszer, ami ha összeáll nálad, akkor mindenhol használni fogod tudni a bringától az autón és síelésen át akár a siklóernyőzésig, mivel annyi féle kiegészítő csatlakoztatható a szabadalmaztatott dokkolórendszerrel ellátott elegáns telefontokhoz.

A szett lényege abban áll, hogy modulonként is megvásárolhatod a kiegészítőket. Nyilván nem szükséges mindenkinek az autós tartó, vagy a csempére ragasztható dokkoló, esetleg a sisakra rögzítő készlet, cserébe minden kompatibilis mindennel, de legfőként a telefontokkal. Sőt még egyes egyéb outdoor Peak Design kiegészítőkkel is! Ahogy már megszokhattuk, a kivitelezés első osztály, a tokok elegánsak, tehát az irodában sem kell szégyenkezned a bumszli műanyag keret miatt. Ebben a videóban részletesen bemutatjuk mi mire jó.

Mobile by Peak Design

Magyarországi forgalmazó

peakdesign.hu