Mindennapi biciklis divat Hír

Mozgásvilág.hu;http://www.mozgasvilag.hu/
2009/04/02
A kerékpáros divatot hivatott bemutatni és népszerűsíteni a Nincs Lehetetlen – Holland Kultfeszt keretében meghirdetett fotópályázat.
Hirdetés

A pályázat kiírói - a BAD alkotócsoport , a Holland Nagykövetség és a MERLiN Színház – április 10-ig várják a pályaműveket. A pályázati részletekről a oldalon olvashatnak az érdeklődők.

Húsz helyszínen, mintegy negyven programot vonultat fel kilenc nap alatt a Nincs Lehetetlen- Holland Kultfeszt április 22. és 30. között Budapesten és két vidéki városban. Az egyedi, és rendkívül változatos rendezvénysorozat a Holland kortárs művészetből kínál egy nagyobb merítést a magyar közönségnek.

 

A BAD (Bicycle Art And Design) alkotócsoport a 2009. áprilisában megrendezésre kerülő NL – „Nincs Lehetetlen” Holland Kulturális Fesztivál keretében fotópályázatot hirdet, melynek célja bemutatni és népszerűsíteni a fotográfia eszközeivel, miként is lehet sikkesen és stílusosan öltözködni, ha kerékpárral közlekedünk.

 

A kiírás mindenki részére nyitott, részt vehetnek amatőr és profi fotósok is.  A pályázati anyag beadása interneten keresztül, digitális formában történik, az alábbi e-mail címre: bicycleartanddesign@gmail.com   A legjobb pályaművek – a díjazáson túl – kiállításon vesznek rész 2009. április 22-én a MERLiN Színházban.
Hirdetés