Menü

2013.04.03.     Hozzászólás 0

Megújult a Mozgásvilág!

Csak itt, csak neked, csak nálunk. Megújult a Mozgásvilág!


Tavasszal a természet is megújul, gondoltuk nekünk sem árt, így hát 6-8 hónapos kitartó munkával létrehoztuk egy új dizájnt, új betűtípussal. Átemeltünk több ezer oldalt, összeírtunk kilométer hosszú javítási feladatot, veszekedtünk a programozóval...

 

És mindez számodra miért jó?

Szellősebb, és átláthatóbb a dizájn. Chrome, Firefox, Explorer, OSX, iOS kompatibilisek lettünk. Nincs flash, csak  a legtöbb böngésző által támogatott elemek.
A legfrissebb Html5 programozást, kevesebb képi elemeket, így pl. kevesebb bannert is felhasználva kb. 2x gyorsabb lett az oldal betöltési ideje!

Ergonomikusabbak lettünk. Minden tartalom sportág szerint rendezve található! Események, akciók összesítve megszűntek, ezeket keresd a sportágak alatt. Annak érdekében, hogy a keresgélés gyorsabban menjen egy használhatóbb menüt alakítottunk ki.

A túrákat, futóútvonalakat összepakoltuk egy térképes nézetbe, hogy könnyen választhass úti célt magadnak!

A legjobbat a végére hagytuk. Ezentúl témára bontva külön kiemelt tartalmakat tudunk ajánlani neked. Itt is az első: Ugye te is mennél már a szabadba? Ütős ajánlatok esős időre.

 

Remélem tetszik az átváltozásunk, de nem kergetünk hiú ábrándokat, biztos van benne hiba és biztos nem mindenkinek tetszik. Meg is kérünk, hogy írd meg a véleményedet a Facebook oldalunkra!

Köszi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Hozzászólás írásához csak add meg a becenevedet és találd el a kék sisakot!
Add ki magadból a gondolataidat bátran, de a stílusodért nem vállalunk felelősséget!
Az E-mail címed nem jelenik meg a hozzászolások között.