Ilyen az első Shimano Service Center

Ilyen az első Shimano Service Center

(x)
2020/01/13
Frissítve:
2020/03/25
2019 decemberében Budapesten, az ország egyik legszínvonalasabb szaküzletében, a Bringaland Kerékpárüzletben nyílt meg az első Shimano Service Center.
Hirdetés

Mi az a Shimano Service Center?


A Shimano Service Center önálló professzionális kerékpár szakszervizek és boltok nemzetközi hálózata. Ezen boltokban a vásárlók mindig biztosak lehetnek abban, hogy a megfelelő szaktudás mellett mindig a megfelelő szerszámokkal és alkatrészekkel történik a javítás, vagy karbantartás. Ez az SSC lényege, az elérhetőség, az átláthatóság.

 

SCC Forrás: Paul Lange Hungary
SCC
Kép forrása: Paul Lange Hungary

 

Miért a Shimano Service Center? Miért a Bringaland? 

A Shimano azt ígéri, hogy az SSC-ben a szerelők a lehető legfelkészültebbek, ezért folyamatos gyári oktatáson vesznek részt. Elvárás, hogy mindig legyen Shimano eredeti alkatrész nagy választékban a boltban. A koncepció lényege, hogy a lehető legnagyobb élményt tudják nyújtani az ügyfélnek.

Hogy valósította meg ezt a Bringaland? 

A szerviz átalakult "látványszervizzé", azaz fél szemmel mindig figyelheted, hogyan szerelik a bringádat. Ez már alapban ad egy bizalmi légkört, aminek a szintjét csak emeli, hogy kényelmes fotelben, kávézgatva, sportközvetítést nézve akár kényelmesen meg is várhatod, míg elkészül a kerékpár. 

 

 

Hirdetés