Menü

2010.06.30.     Hozzászólás 0

Lance Armstrong ismét a rák ellen kampányol

Még el sem rajtolt a Tour de France mezőnye, Lance Armstrong máris teljes gőzzel hajt.

Ezen a nyáron a Trek és a Lance Armstrong alapítványa, a LIVESTRONG összeáll, hogy globális küzdjenek a rák ellen, ezzel segítve és hitet adva a rákbetegeknek.

A rákból felépült kerékpáros egy újabb extra festésű Trek kerékpárral indul, Lance ahányszor csak nyeregbe száll, mindig valami új dologgal rukkol elő, mely akcióival a rákra akarja felhívni a figyelmet.

Az idei évben Armstrong és a RadioShack csapata a rák túlélők neveivel felmatricázott kerékpárokat használnak az “I Ride For…” (XY-ért bringázom) kampány keretein belül – ezzel hívva fel a világ figyelmét a betegség elleni küzdelem személyes mivoltára, és így adva át elismerésüket a rák legyőzőinek.

 

80836-image3.jpg

 

A kampány neve: Unity, lényege, hogy Trek kerékpárunkat kérhetjük egyedi festéssel, melyen egy „ I Ride For…” felirat hirdeti, hogy te kiért is tekersz. Armstrong és a Radio Shack csapata nemcsak a Tour de France-ra hozzák a kampányt, a most zajló Tour of California körverseny alatt már ilyen feliratokkal ellátott bicajok nyergében ülnek. A csapatból mindenki egy rákbetegért teker, akinek a nevével van kiegészítve az „I Ride For..” felirat.

Visszatérésem egyik célja a kerékpár-sporthoz, hogy hirdessem a rák elleni küzdelmet. Az „I Ride For..” kampánnyal felhívhatjuk az emberek figyelmét erre a borzalmas betegségre. Mindannyian ismerünk rákkal küzdő embereket. Értük szállunk nyeregbe!” – nyilatkozat Armstrong.

 

80836-image5.jpg

 

A matricákat, melyek a csapatbringákon találhatók, később bárki megvásárolhatja a Trekbikes.com/Unity oldalon, hogy így mindenki támogathassa az életében jelen levő rákbetegeket. Áruk 10 dollár lesz, de lehet kapni 15 dollárért kulacsot, 20 dollárért pedig posztert – az összeg adományként a LIVESTRONG alapítványhoz folyik be.

 

A LIVESTRONG alapítványt Lance Armstrong keltette életre, akinél 1996-ban diagnosztizáltak áttétes hererákot, melyből végül teljesen felépült.

Az onlineshop-on keresztül otthonról is csatlakozhatsz a kampányhoz, és megvásárolhatod a Unity termékeit.

80836-trekunity2010.jpg

Olvass többet a témáról: lance armstrong, trek, tour de france 2010